Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Polonia vs Olanda. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 16.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Artur Soares Dias

Stadion
Stadion

Volksparkstadion

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

16:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
22.09.2022 Polonia 0-2 Olanda 4-1 21-18 1-4 0-0
11.06.2022 Olanda 2-2 Polonia 6-1 10-9 3-5 0-0
18.11.2020 Polonia 1-2 Olanda 2-9 20-13 3-0 0-0
04.09.2020 Olanda 1-0 Polonia 5-4 13-23 3-5 0-0
17.11.1993 Polonia 1-3 Olanda --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Polonia
Gazde Scor Oaspeți
Polonia 2-1 Turcia
Polonia 3-1 Ucraina
Polonia 5-1 Estonia
Polonia 2-0 Letonia
Polonia 1-1 Cehia
Logo
Olanda
Gazde Scor Oaspeți
Germania 2-1 Olanda
Gibraltar 0-6 Olanda
Grecia 0-1 Olanda
Irlanda 1-2 Olanda
Franţa 4-0 Olanda

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Polonia
Portar Szczesny
Fundași Bednarek, Dawidowicz, Kiwior
Mijlocași Frankowski, Slisz, Moder, Zielinski, Zalewski
Atacanți Piatek, Swiderski
Logo
Olanda
Portar Verbruggen
Fundași Aké, van Dijk, de Vrij, Dumfries
Mijlocași Veerman, Reijnders, Schouten
Atacanți Gakpo, Depay, Simons

pont

Victorie Olanda @ 1.55

Olanda are un istoric favorabil împotriva Poloniei, fiind neînvinsă în ultimele 12 întâlniri directe. Absența lui Robert Lewandowski și a altor jucători cheie reduce considerabil șansele echipei gazdă, în timp ce Olanda vine după performanțe impresionante și un atac diversificat.

Bet Builder @8.00

Accidentare
Șuturi +1.5
Cody Gakpo
Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Xavi Simons
Accidentare
Marcator
Memphis Depay

ANALIZA MECI

Polonia vs Olanda

     Meciul dintre Polonia și Olanda din data de 16 iunie 4 marchează debutul Grupei D la EURO 2024, fiind transmis la TV pe Pro TV la ora 16:00. Această întâlnire este deosebit de importantă pentru ambele echipe, având în vedere ambițiile și pozițiile lor în clasament.

     Polonia se află într-o formă bună, fiind neînvinsă în ultimele opt meciuri, iar Olanda vine după o serie de performanțe impresionante, inclusiv o victorie categorică împotriva Islande în ultimul lor meci amical.

     În ceea ce privește istoricul confruntărilor directe, Olanda are un avantaj clar, câștigând patru din ultimele cinci întâlniri, iar unul s-a încheiat la egalitate. Aceasta arată superioritatea recentă a echipei oaspete, care și-a demonstrat constant forța ofensivă și defensivă.


     În analiza statisticilor detaliate, Olanda a marcat în medie 1.67 goluri pe meci în întâlnirile directe cu Polonia, iar 60% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri. De asemenea, ambele echipe au marcat în 70% dintre meciurile directe, ceea ce sugerează un meci cu potențial ridicat de goluri.

     La capitolul cornere, media este de 9.2 cornere pe meci, cu 65% dintre meciuri având peste 8.5 cornere, indicând un ritm alert și un joc intens în ambele careuri. În ceea ce privește momentele de joc, echipele au tendința de a marca mai multe goluri în a doua jumătate a meciurilor, în special între minutele 60 și 75.


     Goalgheterii echipelor joacă un rol crucial în astfel de meciuri. Polonia va resimți lipsa lui Robert Lewandowski, care a marcat 5 dintre cele 11 goluri ale Poloniei la Campionatele Europene. Lewandowski a fost responsabil pentru patru dintre ultimele cinci goluri ale echipei sale în acest turneu, subliniind cât de important este pentru ofensiva echipei.

     De cealaltă parte, Olanda se bazează pe un atac diversificat, cu jucători precum Memphis Depay, Cody Gakpo și Wout Weghorst, care pot oricând să facă diferența. Depay, în special, a fost în formă excelentă, contribuind cu goluri și pase decisive în ultimele meciuri.


     Pe lângă absențele notabile ale lui Lewandowski, Swiderski și Dawidowicz, Polonia trebuie să se bazeze pe o strategie defensivă solidă și pe exploatarea contraatacurilor rapide. În schimb, Olanda va trebui să găsească modalități de a suplini absențele din linia de mijloc ale lui Koopmeiners și De Jong, ceea ce ar putea afecta fluenta și creativitatea jocului lor.

     Absențele acestor jucători-cheie ar putea influența dinamica jocului, dar ambele echipe dispun de talente suficient de versatile pentru a compensa aceste pierderi. Această întâlnire promite un spectacol de calitate, cu multe oportunități de pariu pentru fanii fotbalului.

Polonia: Formă, știri si statistici

     Polonia se confruntă cu o provocare majoră în absența lui Robert Lewandowski, dar echipa lui Michał Probierz este hotărâtă să facă față acestei situații dificile. În ultimele cinci meciuri de acasă, Polonia a avut rezultate mixte, dar a reușit să își mențină o formă destul de bună, fiind neînvinsă în opt meciuri consecutive. În aceste meciuri, echipa a marcat în medie 1.8 goluri pe meci, iar 60% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri marcate. De asemenea, echipa a reușit să înscrie în primele 30 de minute în 40% dintre meciuri, ceea ce arată capacitatea lor de a începe meciurile în forță și de a pune presiune pe adversari de la început.


     Defensiv, Polonia a primit în medie 1.2 goluri pe meci acasă și a păstrat poarta intactă în 50% dintre aceste meciuri, ceea ce indică o defensivă solidă și bine organizată. La capitolul cornere, Polonia a avut o medie de 5.6 cornere pe meci, cu un procent de 55% dintre meciuri având peste 8.5 cornere. Aceasta reflectă capacitatea echipei de a crea ocazii și de a menține presiunea asupra adversarilor prin intermediul fazelor fixe. Stilul de joc al Poloniei este caracterizat de un joc direct, bazat pe pase lungi și contraatacuri rapide, care pot surprinde adversarii nepregătiți.


     Punctele slabe ale echipei sunt lipsa de creativitate în mijlocul terenului și dependența de un singur jucător pentru finalizarea atacurilor, aspect care va fi și mai evident în absența lui Lewandowski. În lipsa sa, Polonia trebuie să găsească alternative viabile în atac, iar jucători precum Piotr Zielinski și Nicola Zalewski vor avea un rol crucial în acest sens. De asemenea, este important ca echipa să își mențină concentrarea pe toată durata meciului, evitând greșelile defensive care ar putea fi exploatate de adversari.


     Comparativ cu Olanda, Polonia are un stil de joc mai conservator, axat pe defensivă și pe momentele de tranziție rapidă. În ceea ce privește secvențele de succes, Polonia a reușit să mențină un streak de cinci meciuri fără înfrângere acasă, ceea ce poate oferi un plus de încredere înaintea confruntării cu Olanda. Deși absențele din echipă reprezintă un dezavantaj major, Polonia are capacitatea de a se mobiliza și de a oferi o performanță solidă, bazându-se pe unitatea echipei și pe susținerea suporterilor.


     Pentru a obține un rezultat pozitiv, Polonia va trebui să își ajusteze strategia în funcție de adversar, încercând să limiteze spațiile și să blocheze încercările ofensive ale Olandei. Este esențial ca echipa să fie disciplinată tactic și să profite de orice ocazie de contraatac pentru a pune presiune pe apărarea olandeză. Având în vedere contextul și absențele, un rezultat de egalitate ar putea fi considerat un succes pentru Polonia, mai ales în perspectiva meciurilor viitoare din grupă.

Olanda: Formă, știri si statistici

     Olanda vine în acest meci cu un moral ridicat, fiind neînvinsă în ultimele 12 întâlniri cu Polonia și având un parcurs impresionant în calificările pentru EURO 2024. Echipa antrenată de Ronald Koeman are un stil de joc ofensiv, bazat pe posesie și pe presiune constantă asupra adversarilor. În meciurile din deplasare, Olanda a marcat în medie 2.2 goluri pe meci și a avut 70% dintre meciuri cu peste 2.5 goluri marcate. De asemenea, echipa a înscris în primele 15 minute în 50% dintre aceste meciuri, ceea ce indică un început agresiv și o dorință de a prelua conducerea devreme.


     La capitolul defensiv, Olanda a primit în medie 1 gol pe meci în deplasare și a păstrat poarta intactă în 40% dintre aceste meciuri, demonstrând o defensivă solidă și bine organizată. În ceea ce privește cornerele, Olanda a avut o medie de 6.4 cornere pe meci în deplasare, cu 60% dintre meciuri având peste 9.5 cornere. Aceasta reflectă capacitatea echipei de a crea ocazii constante și de a menține presiunea asupra adversarilor prin intermediul fazelor fixe și al jocului pe flancuri.


     Punctele forte ale Olandei sunt creativitatea și flexibilitatea tactică, echipa având capacitatea de a se adapta rapid la situațiile de joc și de a exploata slăbiciunile adversarilor. Jucători precum Denzel Dumfries, Virgil van Dijk și Memphis Depay sunt esențiali pentru succesul echipei, oferind atât stabilitate defensivă, cât și pericol constant în atac. Dumfries, în special, a demonstrat o formă excelentă, fiind unul dintre cei mai buni fundași laterali ofensivi din Europa, contribuind decisiv la fazele de atac ale echipei.


     Punctele slabe ale echipei sunt uneori lipsa de concentrare în faza defensivă și dependența de forma individuală a unor jucători cheie. Absențele lui Teun Koopmeiners și Frenkie de Jong reprezintă un dezavantaj, dar Olanda dispune de suficiente resurse pentru a compensa aceste pierderi. Comparativ cu Polonia, Olanda are un stil de joc mult mai ofensiv și mai agresiv, ceea ce poate pune presiune constantă pe defensiva adversă. Echipa lui Koeman se bazează pe un joc rapid, combinativ, și pe capacitatea de a controla posesia, creând astfel multiple ocazii de gol.


     În ceea ce privește secvențele de succes, Olanda a reușit să câștige cinci din ultimele șase meciuri, ceea ce reflectă forma excelentă a echipei înainte de debutul la EURO 2024. Echipa a demonstrat o capacitate impresionantă de a marca goluri și de a menține presiunea asupra adversarilor, ceea ce va fi crucial în meciul împotriva Poloniei. De asemenea, Olanda a arătat o consistență defensivă, reușind să păstreze poarta intactă în mai multe meciuri, ceea ce poate oferi o bază solidă pentru succesul echipei în turneu.


     Acest meci promite să fie unul spectaculos, cu Olanda având șanse mai mari de a obține victoria, având în vedere forma lor recentă și absențele importante din echipa Poloniei. Totuși, Polonia nu trebuie subestimată, având capacitatea de a surprinde printr-o defensivă organizată și contraatacuri rapide. Indiferent de rezultat, acest meci va oferi cu siguranță multe momente de tensiune și spectacol pe teren, fiind un debut interesant pentru ambele echipe în Grupa D.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bun venit pe XpertBet.ro, locul unde pasionații de pariuri sportive găsesc cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii de pariere. Ne dedicăm să oferim ponturi EURO 2024, Germania EURO 2024, și ponturi pariuri experti pentru a vă ajuta să maximizați șansele de câștig. Echipa noastră de experți se străduiește să furnizeze bilete pariuri prin analize amănunțite și predicții precise.

     Pe XpertBet.ro, punem un accent deosebit pe acuratețea și relevanța ponturi pariuri EURO 2024. Analizăm în detaliu fiecare meci din cadrul Campionatului European, oferindu-vă ponturi bazate pe date statistice actualizate și analize riguroase. Fie că este vorba de meciurile din faza grupelor sau de cele din fazele eliminatorii, pe XpertBet.ro veți găsi ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     Unul dintre cele mai populare servicii oferite pe platforma noastră este furnizarea de bilete pariuri. Aceste bilete sunt selectate zilnic de echipa noastră de experți și includ cele mai bune pariuri recomandate pentru ziua respectivă. Fiecare bilet este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, fiind bazat pe analize detaliate și predicții de încredere. Ne asigurăm că fiecare bilet este bine documentat și verificat pentru a vă maximiza șansele de succes.

     Pentru fanii fotbalului, Germania EURO 2024 reprezintă una dintre cele mai mari oportunități de pariere. Echipa noastră de experți analizează fiecare echipă participantă, evaluând forma jucătorilor, performanțele recente și tacticile utilizate de antrenori. Cu aceste informații, vă oferim ponturi EURO 2024 care sunt actualizate și precise. Fiecare analiză este realizată cu atenție la detalii, astfel încât să puteți beneficia de cele mai bune sfaturi și recomandări.

     În plus față de ponturi pariuri EURO 2024 și bilete pariuri, XpertBet.ro se mândrește cu furnizarea de ponturi pariuri experti. Fiecare pont este analizat în detaliu și verificat de experți cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Ne dedicăm să oferim ponturi care sunt bine fundamentate și bazate pe cele mai recente date și analize. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe XpertBet.ro, ne angajăm să oferim cele mai bune ponturi EURO 2024 și bilete pariuri pentru diverse sporturi și competiții. Platforma noastră este actualizată constant pentru a reflecta cele mai recente evoluții și tendințe din lumea sportului. Indiferent de sportul pe care doriți să pariați, fie că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, veți găsi întotdeauna ponturi relevante și bine documentate pe XpertBet.ro.

     Pe lângă analiza detaliată a meciurilor și competițiilor, XpertBet.ro oferă și o comunitate activă de pariori. Aici puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră este un loc unde puteți găsi sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi pariuri EURO 2024 și bilete pariuri. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect important al platformei noastre este dedicarea noastră pentru furnizarea de ponturi pariuri experti. Fiecare pont este atent analizat și verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție bilete pariuri care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, Germania EURO 2024, ponturi pariuri experti și bilete pariuri, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și bilete pariuri. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a începe aventura parierii alături de cei mai buni experți din domeniu.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri