Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Japonia

Vissel Kobe vs Kawasaki Frontale. Ponturi Pariuri Japonia J1 League si Statistici Fotbal 16.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Noevir Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

08:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
12.08.2023 Kawasaki 0-1 Kobe 5-5 4-16 0-2 1-0
22.07.2023 Kobe 2-2 Kawasaki 5-6 6-13 1-0 0-0
29.10.2022 Kawasaki 2-1 Kobe 7-4 8-12 1-1 0-0
18.05.2022 Kobe 0-1 Kawasaki 5-4 5-9 0-0 0-0
29.09.2021 Kawasaki 3-1 Kobe 4-2 6-16 0-1 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Vissel Kobe
Gazde Scor Oaspeți
Vissel Kobe 0-1 Verdy
Vissel Kobe 1-0 Avispa
Vissel Kobe 3-2 Albirex
Vissel Kobe 0-1 Kyoto
Vissel Kobe 1-2 Yokohama
Logo
Kawasaki Frontale
Gazde Scor Oaspeți
G-Osaka 3-1 Kawasaki Frontale
Sagan Tosu 5-2 Kawasaki Frontale
Avispa Fukuoka 1-1 Kawasaki Frontale
Hiroshima 2-2 Kawasaki Frontale
C-Osaka 1-0 Kawasaki Frontale
Vissel Kobe Kawasaki Frontale
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.20
0.40

ECHIPE PROBABILE

Logo
Vissel Kobe
Portar Maekawa
Fundași Sakai, Yamakawa, Thuler, Hatsuse
Mijlocași Ogihara
Yamaguchi, Ide
Atacanți Muto, Osako, Sasaki
https://static.flashscore.com/res/image/data/SnclEAg5-j758IH5f.png
Kawasaki Frontale
Portar ung-Ryong
Fundași Ominami, Jesiel, Takai, Tachibanada
Mijlocași Seko
Wakizaka, Tono
Atacanți Yamauchi, Gomis, Ienaga
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 9.5 Cornere @ 1.55

În ultimele 12 meciuri de ligă ale Vissel Kobe, s-au înregistrat în medie 13.1 cornere pe meci. Acest lucru indică un stil de joc ofensiv și numeroase ocazii de atac, ceea ce crește probabilitatea unui număr ridicat de cornere în meci.

ANALIZA MECI

Vissel Kobe vs Kawasaki Frontale

     Pe data de 16 iunie 2024, Vissel Kobe va întâmpina pe Kawasaki Frontale la Noevir Stadium pentru un meci din etapa a 18-a din J1 League. Această confruntare promite să fie una intensă, având în vedere pozițiile contrastante ale celor două echipe în clasament și nevoia ambelor formații de a acumula puncte cruciale. Începând la ora 08:00, meciul va capta atenția fanilor fotbalului și a pariorilor datorită statisticilor interesante și a performanțelor recente ale ambelor echipe.


     Vissel Kobe
se situează pe locul 4 în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce Kawasaki Frontale ocupă locul 14, cu 20 de puncte. În întâlnirile directe recente, Vissel Kobe a câștigat un singur meci, unul s-a încheiat la egalitate, iar Kawasaki Frontale a triumfat în trei partide. Statistica golurilor din meciurile directe arată o ușoară superioritate a celor de la Kawasaki Frontale, cu o medie de peste 2,5 goluri pe meci și ambele echipe marcând frecvent.


     În meciurile anterioare dintre aceste echipe, au fost înscrise un total de 51 de goluri în 26 de întâlniri, ceea ce subliniază potențialul ofensiv al ambelor echipe. De asemenea, 70% din aceste meciuri au avut peste 2,5 goluri, iar în 60% din cazuri, ambele echipe au reușit să marcheze. Ultimul lor meci s-a încheiat cu o victorie la limită, 1-0, pentru Kawasaki Frontale în Supercupa Japoniei din februarie 2024.


     Golgeterii echipelor, Taisei Miyashiro pentru Vissel Kobe, cu 7 goluri, și Shin Yamada pentru Kawasaki Frontale, cu 4 goluri, vor fi cu siguranță jucători de urmărit în acest meci. Miyashiro a demonstrat o formă excelentă, contribuind decisiv la ultimele succese ale echipei sale, inclusiv în victoria recentă cu 2-0 în Cupa Împăratului împotriva Kataller Toyama. Pe de altă parte, Yamada a fost esențial în meciul din liga împotriva Nagoya Grampus, unde Kawasaki Frontale a obținut o victorie importantă cu 2-1.


     Statisticile echipelor arată că Vissel Kobe are o medie de 1,8 goluri pe meci acasă și 1,6 goluri în deplasare, în timp ce Kawasaki Frontale are o medie de 1,1 goluri pe meci în deplasare. Defensiv, Vissel Kobe cedează în medie 1 gol pe meci acasă, iar Kawasaki Frontale cedează 1,9 goluri pe meci în deplasare. De asemenea, în ultimele 12 meciuri de ligă ale celor de la Vissel Kobe, s-au produs în medie 13,1 cornere pe meci.


     Un aspect interesant de urmărit va fi și minutele în care cele două echipe marchează cel mai des. Vissel Kobe are o eficiență mai mare în a doua jumătate a meciurilor, în timp ce Kawasaki Frontale tinde să marcheze mai mult în prima jumătate. Aceasta ar putea influența pariurile live, în special pe piața de pariuri privind minutele golurilor.


     Vissel Kobe
prezintă un stil de joc echilibrat, combinând un atac eficient cu o defensivă solidă. Echipa are puncte forte în pressingul ofensiv și în capacitatea de a menține posesia. Totuși, o slăbiciune ar putea fi inconsistența în meciurile acasă, unde au pierdut 3 din ultimele 5 meciuri.

De partea cealaltă, Kawasaki Frontale se bazează pe un joc de posesie și pe atacuri rapide. Punctele lor forte includ tranzițiile rapide și eficiența în fața porții. Slăbiciunile sunt vizibile în defensiva lor, în special în meciurile din deplasare, unde au cedat multe goluri.


     Având în vedere toate aceste aspecte, meciul dintre Vissel Kobe și Kawasaki Frontale promite să fie unul interesant, cu multe ocazii de gol și potențiale răsturnări de situație. Fanii și pariorii trebuie să fie atenți la evoluția jocului și la eventualele schimbări de tactică pe parcursul partidei.

Vissel Kobe: Formă, știri si statistici

     Vissel Kobe intră în acest meci cu un palmares mixt în ultimele 5 meciuri de acasă, cu 2 victorii și 3 înfrângeri. Echipa a reușit să acumuleze 30 de puncte în 17 meciuri, ceea ce le conferă o poziție solidă în clasament, pe locul 4. Cu toate acestea, inconsistența în meciurile de acasă ar putea fi un factor determinant în partida cu Kawasaki Frontale.


     Punctul forte al echipei este reprezentat de atacul lor eficient, cu Taisei Miyashiro în fruntea golgeterilor, având 7 goluri marcate până acum. Alături de el, Jean Patric și Yuya Osako contribuie semnificativ la ofensiva echipei. În meciurile de acasă, Vissel Kobe are o medie de 1,8 goluri marcate pe meci, ceea ce demonstrează potențialul lor ofensiv puternic.


     Defensiv, echipa nu a fost la fel de solidă, cedând în medie 1 gol pe meci acasă. O mare parte din aceste goluri au fost primite în a doua jumătate a meciurilor, ceea ce sugerează o anumită slăbiciune în menținerea concentrației și a structurii defensive pe parcursul întregului meci. De asemenea, echipa a avut dificultăți în a păstra foaia curată, reușind doar 2 meciuri fără gol primit în ultimele 5 jocuri de acasă.


     În ceea ce privește stilul de joc, Vissel Kobe preferă să controleze posesia și să construiască atacurile metodic. Această abordare le permite să creeze numeroase ocazii de gol, dar în același timp, poate expune echipa la contraatacuri rapide din partea adversarilor. O altă caracteristică importantă este pressingul ofensiv, care le permite să recupereze mingea în zone avansate ale terenului și să creeze presiune constantă asupra apărării adverse.


     Un aspect pozitiv pentru Vissel Kobe este forma bună a unor jucători cheie în ultima perioadă. Taisei Miyashiro a fost decisiv în ultimele meciuri, nu doar prin golurile marcate, ci și prin pasele de gol și implicarea generală în jocul ofensiv. De asemenea, performanțele lui Jean Patric și ale mijlocașului Hotaru Yamaguchi au fost notabile, contribuind la stabilitatea și echilibrul echipei.


     Pe de altă parte, inconsistența echipei în apărare și fluctuațiile în performanțele individuale pot fi considerate puncte slabe. Antrenorul va trebui să găsească soluții pentru a întări defensiva și pentru a asigura o mai bună organizare pe faza defensivă, mai ales în a doua jumătate a meciurilor. Aceasta este o oportunitate de a îmbunătăți și statisticile privind meciurile în care ambele echipe marchează, un indicator care a fost relativ scăzut pentru Vissel Kobe în acest sezon.


     În concluzie, Vissel Kobe are toate atuurile pentru a obține un rezultat pozitiv în acest meci, dar va trebui să își îmbunătățească consistența defensivă și să capitalizeze pe oportunitățile create de atacul lor puternic.

Kawasaki Frontale: Formă, știri si statistici

     Kawasaki Frontale vine în acest meci cu o poziție mai slabă în clasament, ocupând locul 14 cu 20 de puncte. Performanțele lor în deplasare nu au fost impresionante, având 2 egaluri și 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri disputate pe teren advers. Echipa va trebui să își îmbunătățească jocul pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Vissel Kobe.


     Ofensiv, Kawasaki Frontale se bazează pe contribuțiile lui Shin Yamada, golgeterul echipei cu 4 goluri, și pe sprijinul oferit de jucători precum Marcinho și Bafétimbi Gomis. În meciurile din deplasare, Kawasaki Frontale are o medie de 1,1 goluri marcate pe meci, ceea ce indică o capacitate ofensivă moderată, dar cu potențial de îmbunătățire.


     Defensiv, echipa a avut dificultăți notabile, primind în medie 1,9 goluri pe meci în deplasare. Aceasta este una dintre cele mai mari medii de goluri primite în deplasare din ligă, ceea ce subliniază problemele defensive ale echipei. Antrenorul va trebui să găsească soluții pentru a îmbunătăți organizarea defensivă și pentru a reduce numărul de goluri primite, mai ales în fața unei echipe ofensive puternice precum Vissel Kobe.


     Kawasaki Frontale
preferă un stil de joc bazat pe posesie și tranziții rapide. Acest stil le permite să creeze ocazii de gol prin combinații rapide și prin valorificarea spațiilor libere lăsate de adversari. Cu toate acestea, stilul lor de joc poate expune echipa la contraatacuri, ceea ce a fost evident în meciurile anterioare, unde au primit multe goluri în deplasare.


     Un alt aspect de luat în considerare este forma recentă a echipei. Kawasaki Frontale a reușit să elimine Sony Sendai cu o victorie de 2-0 în Cupa Împăratului, demonstrând capacitatea lor de a performa bine în competiții cu miză. De asemenea, victoria lor recentă împotriva Nagoya Grampus cu 2-1 le-a oferit un impuls moral important înaintea acestui meci.


     Punctele forte ale echipei includ capacitatea de a marca goluri în prima jumătate a meciurilor și abilitatea de a menține posesia. Cu toate acestea, defensiva slabă și inconsistența în meciurile din deplasare rămân provocări majore. Antrenorul va trebui să se concentreze pe întărirea liniei defensive și pe îmbunătățirea organizării echipei pentru a face față presiunii impuse de Vissel Kobe.


     În concluzie, Kawasaki Frontale are potențialul de a obține un rezultat pozitiv în acest meci, dar va trebui să își îmbunătățească jocul defensiv și să capitalizeze pe oportunitățile de atac. Meciul împotriva Vissel Kobe va fi un test important pentru capacitatea lor de a concura la un nivel ridicat și de a acumula puncte valoroase pentru a se îndepărta de zona retrogradării.


     Prin urmare, fanii și pariorii trebuie să fie atenți la evoluțiile ambelor echipe și la modul în care aceste statistici și aspecte tactice se vor reflecta pe teren în ziua meciului.

Ponturi Pariuri Japonia

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, platforma principală pentru toți pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri precise și actualizate. Ne dedicăm să vă oferim cele mai bune analize și informații pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să vă îmbunătățiți șansele de câștig. Indiferent de sportul sau competiția pe care doriți să pariați, XpertBet.ro este aici pentru a vă furniza ponturi pariuri de încredere.

     Un aspect esențial al platformei noastre este acoperirea diverselor competiții din întreaga lume, inclusiv ponturi pariuri Japonia. Echipa noastră de experți este dedicată să analizeze în detaliu fiecare meci din campionatele japoneze, oferindu-vă ponturi bazate pe date statistice și analize aprofundate. Indiferent dacă este vorba de J-League sau alte competiții japoneze, pe XpertBet.ro veți găsi ponturi pariuri precise care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Pe lângă analiza detaliată a meciurilor, oferim și biletul zilei, o selecție specială de pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletul zilei este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, fiind bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletul zilei care să vă maximizeze șansele de profit.

     Un alt element important al platformei noastre este cota 2, un tip de pariu popular printre pariori datorită potențialului său de câștig rapid și sigur. Pe XpertBet.ro, ne străduim să vă oferim cota 2 pentru diverse meciuri și competiții, selectând cu atenție cele mai bune oportunități de pariere. Fiecare cota 2 este analizată în detaliu pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazate pe informații și date statistice relevante.

     În plus, XpertBet.ro vă pune la dispoziție o varietate de bilete pariuri pentru diverse sporturi și competiții. Fiecare bilet este conceput pentru a vă oferi cele mai bune oportunități de pariere, fiind bazat pe analize detaliate și cunoștințe aprofundate ale echipelor și jucătorilor. Ne mândrim cu faptul că oferim bilete pariuri care sunt bine fundamentate și care vă pot ajuta să obțineți câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi pariuri. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Acestea includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect important al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Pe lângă biletul zilei și cota 2, XpertBet.ro oferă și bilete pariuri special concepute pentru a vă maximiza șansele de câștig. Fiecare bilet este atent analizat și verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție bilete pariuri care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     Pe XpertBet.ro, ne angajăm să vă oferim o experiență de pariere de calitate superioară, bazată pe informații precise și actualizate. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din lumea sportului, ceea ce ne permite să oferim ponturi pariuri de încredere. Indiferent de preferințele dumneavoastră de pariere, veți găsi întotdeauna ponturi care să se potrivească nevoilor și strategiilor dumneavoastră.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri, ponturi pariuri Japonia, biletul zilei, cota 2 și bilete pariuri, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a începe aventura parierii alături de cei mai buni experți din domeniu.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri