Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Pariuri MLS

Los Angeles Galaxy vs Sporting Kansas City. Ponturi Pariuri America MLS si Statistici Fotbal 16.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Chris Penso

Stadion
Stadion

Dignity Health

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

05:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
24.03.2024 Sporting KC 2-3 LA Galaxy 6-11 12-9 2-1 0-0
22.06.2023 LA Galaxy 2-2 Sporting KC 6-8 11-11 1-2 0-0
12.03.2023 Sporting KC 0-0 LA Galaxy 9-4 9-8 0-0 0-0
05.09.2022 LA Galaxy 2-2 Sporting KC 2-1 11-15 1-1 0-0
07.08.2022 Sporting KC 4-2 LA Galaxy 5-3 9-12 1-3 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Los Angeles Galaxy
Gazde Scor Oaspeți
LA Galaxy 3-1 FC Dallas
LA Galaxy 2-1 Houston
LA Galaxy 2-2 Salt Lake
LA Galaxy 4-3 San Jose
LA Galaxy 1-0 Seattle
Logo
Sporting Kansas City
Gazde Scor Oaspeți
Minnesota 3-1 Sporting KC
Portland 2-1 Sporting KC
Austin 3-2 Sporting KC
Salt Lake 1-0 Sporting KC
Minnesota 2-1 Sporting KC
Los Angeles Galaxy Sporting Kansas City
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.60
0.00

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Los Angeles Galaxy
Portar McCarthy
Fundași Yamane, Neal, Yoshida, Aude
Mijlocași Delgado, Cerrillo, Puig
Atacanți Pec, Joveljic, Fagúndez
Kit
Logo
Sporting Kansas City
Portar Melia
Fundași Davis, Rosero, Fontàs, Leibold
Mijlocași Rodríguez, Radoja, Thommy
Atacanți Russell, Pulido, Vargas
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Ambele Echipe Marchează
Ambele Echipe Marchează@1.50
Read More
Ambele echipe marchează este un pont solid, având în vedere că Los Angeles Galaxy a marcat și a primit goluri în 86% dintre meciurile de acasă. Sporting Kansas City a avut rezultate similare în 75% din meciurile de deplasare, ceea ce sugerează un joc deschis cu multe oportunități de gol.
Peste 2.5 goluri
Peste 2.5 goluri@1.42
Read More
Argumentare: 71% dintre meciurile de acasă ale Los Angeles Galaxy și 62% dintre meciurile de deplasare ale Sporting Kansas City au avut peste 2.5 goluri. Cu ambele echipe având stiluri de joc orientate spre atac, acest pont este bine susținut de statistici.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Los Angeles Galaxy vs Sporting Kansas City

     Los Angeles Galaxy se pregătește să primească vizita celor de la Sporting Kansas City într-un meci din cadrul Major League Soccer (MLS) care promite să fie plin de acțiune și suspans. Partida se va disputa pe data de 16 iunie 2024, începând cu ora 05:30, la Dignity Health Sports Park, și este esențială pentru ambele echipe, aflate în situații diferite în clasamentul Conferinței de Vest.


     Los Angeles Galaxy
, ocupa în prezent locul 3 în clasament, cu 28 de puncte, fiind una dintre echipele de top ale conferinței. În contrast, Sporting Kansas City se află pe locul 12, cu doar 14 puncte, luptând să evite coada clasamentului. Întâlnirile directe dintre cele două echipe au fost echilibrate în ultimele cinci meciuri, fiecare echipă câștigând câte un meci, iar trei meciuri terminându-se la egalitate. În aceste confruntări, Los Angeles Galaxy a înscris un total de 10 goluri, în timp ce Sporting Kansas City a reușit să marcheze 8 goluri. Aproximativ 60% dintre aceste meciuri au avut mai mult de 2.5 goluri, iar în 80% dintre ele, ambele echipe au marcat.


     Los Angeles Galaxy
și-a păstrat invincibilitatea pe teren propriu în acest sezon, având patru victorii și trei remize în cele șapte meciuri jucate acasă. În aceste meciuri, au înscris în medie 2.29 goluri pe meci și au primit 1.57 goluri pe meci. De cealaltă parte, Sporting Kansas City a pierdut toate cele cinci meciuri în deplasare din ultima perioadă, cu o medie de 1.13 goluri marcate și 1.63 goluri primite pe meci. Este de remarcat faptul că Sporting Kansas City a avut un sezon dificil, având cea mai mare parte a jocurilor pierdute, iar punctele obținute sunt semnificativ sub media ligii.


     În termeni de stil de joc, Los Angeles Galaxy preferă atacurile pe partea dreaptă, un fotbal de posesie și pase scurte, încercând să controleze jocul în jumătatea adversă. Au puncte forte în contraatacuri, crearea oportunităților de șuturi de la distanță și revenirea din poziții de pierdere. Cu toate acestea, au slăbiciuni majore în apărare, în special la fazele fixe și duelurile aeriene. Pe de altă parte, Sporting Kansas City se axează pe șuturi de la distanță și atacuri pe partea stângă, jucând cu lățime și folosind capcana de offside. Totuși, echipa are dificultăți în apărare, în special împotriva atacurilor pe flancuri și a jucătorilor tehnici.


     Printre jucătorii de top ai Los Angeles Galaxy se numără Dejan Joveljić, golgheterul echipei cu 9 goluri și 1 pasă de gol, și Riqui Puig, care a reușit 6 goluri și 5 pase decisive. În rândul oaspeților, Erik Thommy este principalul marcator cu 4 goluri. De asemenea, statisticile arată că Los Angeles Galaxy are o medie de 5.6 cornere pe meci acasă, cu un procent de 60% dintre meciuri având peste 9.5 cornere.


     În concluzie, meciul dintre Los Angeles Galaxy și Sporting Kansas City se anunță a fi un spectacol fotbalistic interesant, cu Los Angeles Galaxy favoriți să continue forma bună de acasă și să profite de dificultățile defensive ale adversarilor.

Los Angeles Galaxy: Formă, știri si statistici

     Los Angeles Galaxy a demonstrat o formă impresionantă în acest sezon pe teren propriu, fiind una dintre puținele echipe din Conferința de Vest care nu a suferit nicio înfrângere acasă. Cu 28 de puncte acumulate în 17 meciuri, echipa californiană se situează confortabil în partea superioară a clasamentului și vizează primele locuri. Dejan Joveljić a fost o forță de necontestat în atac, marcând 9 goluri și contribuind decisiv la succesul echipei. De asemenea, Riqui Puig a impresionat prin creativitatea sa, având 6 goluri și 5 pase decisive, evidențiindu-se ca unul dintre cei mai valoroși jucători ai sezonului.


     Statisticile indică faptul că Los Angeles Galaxy are o medie de 2.29 goluri marcate pe meci acasă, în contrast cu 1.57 goluri primite, demonstrând o putere ofensivă considerabilă, dar și anumite vulnerabilități în apărare. Echipa își construiește jocul pe posesie și pase scurte, încercând să controleze jocul în jumătatea adversă și să creeze numeroase oportunități de gol. Cu toate acestea, apărarea rămâne un punct sensibil, în special la fazele fixe și duelurile aeriene, unde echipa a suferit unele probleme.


     Forma recentă a echipei a fost marcată de inconsistențe, cu două victorii, două remize și o înfrângere în ultimele cinci meciuri. În ciuda acestor fluctuații, echipa a reușit să își mențină invincibilitatea pe teren propriu, ceea ce le oferă un avantaj moral semnificativ în confruntarea cu Sporting Kansas City. În ceea ce privește tacticile, Los Angeles Galaxy preferă atacurile pe partea dreaptă, utilizând contraatacuri rapide și șuturi de la distanță pentru a surprinde adversarii.


     Pe lângă Dejan Joveljić și Riqui Puig, un alt jucător cheie este Maya Yoshida, care a făcut 17 apariții în acest sezon și a demonstrat o abilitate remarcabilă în duelurile aeriene, cu o medie de 2.1 dueluri câștigate pe meci. De asemenea, echipa beneficiază de contribuțiile lui Jonathan Aude și Gaston Brugman, ultimul fiind însă în prezent indisponibil din cauza unei accidentări la genunchi.


     În ceea ce privește aspectele tactice, Los Angeles Galaxy se bazează pe un joc non-agresiv, dar eficient, în care încearcă să evite greșelile individuale și să capitalizeze pe oportunitățile create. În fața Sporting Kansas City, o echipă cunoscută pentru problemele sale defensive, Los Angeles Galaxy va încerca să își impună stilul de joc și să profite de orice slăbiciune a adversarilor.


     Un alt aspect important de menționat este forma bună a echipei în meciurile de acasă, unde au reușit să înscrie în fiecare meci din acest sezon. Statisticile arată că echipa a marcat în medie în primele 20 de minute ale jocurilor de acasă, ceea ce le conferă un avantaj timpuriu și pune presiune pe adversari. De asemenea, echipa are un procent ridicat de meciuri în care ambele echipe au marcat, ceea ce sugerează o abordare deschisă a jocului și o capacitate de a răspunde rapid la golurile primite.


     În concluzie, Los Angeles Galaxy intră în acest meci cu un moral ridicat și o formă solidă pe teren propriu. Cu un atac puternic și jucători cheie în formă, echipa are toate șansele să obțină un rezultat pozitiv împotriva Sporting Kansas City. Această întâlnire va fi o oportunitate pentru Los Angeles Galaxy să își consolideze poziția în clasament și să își mențină recordul impresionant de neînvinși acasă.

Sporting Kansas City: Formă, știri si statistici

     Sporting Kansas City se confruntă cu provocări majore în acest sezon, ocupând locul 12 în clasamentul Conferinței de Vest, cu doar 14 puncte acumulate în 17 meciuri. Echipa a avut dificultăți constante, în special în meciurile din deplasare, unde a suferit cinci înfrângeri consecutive. În aceste meciuri, Sporting Kansas City a marcat doar 1.13 goluri pe meci și a primit 1.63 goluri pe meci, ceea ce evidențiază problemele defensive ale echipei.


     Erik Thommy
este principalul marcator al echipei, cu 4 goluri în acest sezon, dar contribuțiile sale nu au fost suficiente pentru a compensa slăbiciunile defensive ale echipei. În plus, absențele unor jucători cheie precum Daniel Sallói, Logan Ndenbe, și Rémi Walter au afectat performanțele echipei, limitând opțiunile tactice ale antrenorului Peter Vermes.


     Statisticile arată că Sporting Kansas City are o medie de 2.75 goluri pe meci în deplasare, cu 75% dintre aceste meciuri având peste 1.5 goluri și 62% peste 2.5 goluri. De asemenea, echipa a reușit să înscrie în 75% dintre meciurile în deplasare, dar a și primit gol în 88% dintre ele, subliniind problemele defensive persistente. Echipa a marcat în general în a doua jumătate a meciurilor, cu o medie de primul gol înscris în minutul 46, în timp ce primul gol primit a fost, în medie, în minutul 42.


     În ceea ce privește stilul de joc, Sporting Kansas City preferă atacurile pe partea stângă și șuturile de la distanță, încercând să folosească capcana de offside pentru a opri atacurile adversarilor. Cu toate acestea, echipa are dificultăți majore în apărare, în special împotriva atacurilor pe flancuri și a jucătorilor tehnici. Această slăbiciune a fost exploatată de mai multe ori în acest sezon, contribuind la numărul mare de goluri primite.


     Un alt aspect important de menționat este rata scăzută de succes în apărarea avantajului. Sporting Kansas City a luat conducerea în doar 3 din cele 8 meciuri disputate în deplasare, reușind să apere avantajul doar în 33% dintre aceste ocazii. De asemenea, echipa a egalat în doar 17% din meciurile în care a primit primul gol, ceea ce indică dificultăți în revenirea din situații de dezavantaj.


     Absentele notabile, precum cea a lui Dániel Sallói, au afectat negativ echipa, limitând opțiunile ofensive și defensive. În ciuda acestor provocări, echipa a reușit să pună capăt unei serii de șapte înfrângeri consecutive cu o victorie importantă împotriva Seattle Sounders, ceea ce ar putea oferi un impuls moral înaintea meciului cu Los Angeles Galaxy.


     În concluzie, Sporting Kansas City intră în acest meci ca outsideri, având de înfruntat o echipă puternică și neînvinsă pe teren propriu. Performanțele lor din deplasare au fost slabe, dar echipa va căuta să își îmbunătățească defensiva și să profite de orice oportunitate pentru a obține un rezultat pozitiv. Cu toate acestea, având în vedere forma actuală și absențele cheie, Sporting Kansas City va avea o misiune dificilă în fața Los Angeles Galaxy.

Ponturi Pariuri MLS

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, platforma ideală pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri precise și actualizate. Ne dedicăm să vă oferim cele mai bune ponturi pariuri sportive, acoperind o gamă largă de sporturi și competiții. Indiferent de preferințele dumneavoastră, fie că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, suntem aici pentru a vă furniza informațiile necesare pentru a face pariuri informate și de succes.

     Unul dintre aspectele cheie ale platformei noastre este atenția acordată competițiilor din America. Oferim ponturi pariuri America pentru diverse ligi și turnee din această regiune. Printre competițiile cele mai populare și urmărite se numără Major League Soccer (MLS). Echipa noastră de experți analizează în detaliu fiecare meci, oferindu-vă ponturi pariuri MLS care sunt bazate pe date statistice și analize riguroase. Analizăm forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor, tacticile antrenorilor și multe alte variabile pentru a vă furniza ponturi pariuri precise și de încredere.

     În fiecare zi, suntem dedicați să vă oferim ponturi meciuri azi pentru cele mai importante și relevante meciuri. Echipa noastră monitorizează constant toate evenimentele sportive majore pentru a vă aduce cele mai recente și relevante ponturi. Indiferent dacă sunteți interesat de meciurile din campionatele europene de fotbal sau de cele din MLS, veți găsi întotdeauna ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     XpertBet.ro se angajează să vă ofere resurse valoroase pentru a vă îmbunătăți strategiile de pariere. Pe lângă ponturi pariuri, vă punem la dispoziție ghiduri detaliate, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului. Aceste resurse sunt create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Platforma noastră este concepută pentru a fi ușor de utilizat și pentru a vă oferi o experiență plăcută și eficientă. Indiferent dacă accesați site-ul de pe computer, tabletă sau telefon mobil, veți avea întotdeauna acces rapid și simplu la ponturi pariuri actualizate. Ne străduim să vă oferim informații precise și relevante pentru a vă ajuta să profitați de cele mai bune oportunități de pariere.

     Pe lângă analiza detaliată a meciurilor și competițiilor, XpertBet.ro oferă și o comunitate activă de pariori. Aici puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră este un loc unde puteți găsi sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este dedicarea noastră pentru furnizarea de ponturi pariuri sportive de încredere. Fiecare pont este atent analizat și verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     XpertBet.ro acoperă o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la MLS și alte campionate din America. Oferim ponturi pariuri America care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi pariuri de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Indiferent de sportul pe care doriți să pariați, fie că este vorba de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, veți găsi întotdeauna ponturi relevante și bine documentate pe XpertBet.ro. Ne angajăm să vă oferim cele mai bune ponturi pariuri sportive, utilizând cele mai recente tehnologii și cunoștințe din domeniu. Platforma noastră este actualizată constant pentru a reflecta cele mai recente evoluții și tendințe din lumea sportului.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri de cea mai înaltă calitate, bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu. Fiecare pont este verificat riguros pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri, ponturi pariuri America, ponturi pariuri MLS, ponturi pariuri sportive și ponturi meciuri azi, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri