Type to search

Stiri Diverse

PSV Eindhoven, în Cursa Recordurilor: Vor Depăși Heerenveen într-un Duel Istoric?

Avatar of Xpert Bet
Share

Record După Record: PSV, Favorită Evidentă cu 14 Victorii Consecutive în Eredivisie

  PSV Eindhoven, sub comanda lui Roger Schmidt, intră într-un meci de referință împotriva lui Heerenveen, după ce au realizat un record istoric cu 14 victorii consecutive în Eredivisie. După o victorie dramatică în deplasare împotriva lui Feyenoord, PSV se pregătește să continue seria de succese și pe teren propriu.

  Cu o diferență de 10 puncte față de locul secund în clasament, PSV domină clar Eredivisie. Performanța lor impresionantă în campionat este dublată de calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor după o victorie remarcabilă împotriva lui Sevilla. 

  Jordi Teze va lipsi din lotul PSV după o accidentare gravă la cap, iar Mauro Junior și Patrick van Aanholt sunt posibilii înlocuitori. În ciuda absențelor din echipă, PSV se bazează pe performanța excelentă a lui Ismael Saibari, care a marcat în victoriile împotriva lui Sevilla și Feyenoord.

PSV Eindhoven, în Cursa Recordurilor: Vor Depăși Heerenveen într-un Duel Istoric?
Roger Schmidt

Heerenveen, la Încercare la Philips Stadion: Pot Rupe Echipa lui Schmidt din Seria Lor Victorioasă?

  Heerenveen, deși vine la Philips Stadion cu încredere, are o misiune dificilă împotriva unei echipe PSV în mare formă. Cu Pelle van Amersfoort într-o formă deosebită, Heerenveen speră să pună probleme defensivei liderului de campionat.

  Pentru Heerenveen, stabilitatea din echipă ar putea fi cheia succesului, cu Van Amersfoort și Noppert într-o formă de zile mari. Cu doar două absențe din cauza accidentărilor, echipa condusă de Kees van Wonderen speră să profite de o posibilă oportunitate în fața unei echipe PSV cu un calendar aglomerat.

PSV Eindhoven, în Cursa Recordurilor: Vor Depăși Heerenveen într-un Duel Istoric?
Kees van Wonderen

Formații probabile

  PSV Eindhoven:

Benitez; Mauro Junior, Schouten, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Sambo, Saibari; Bakayoko, De Jong, Vertessen

  Heerenveen:

Noppert; Bruade, Van Beek, Van Ottele, Kohlert; Haye, Brouwers, Olsson; Nunnely, Van Amersfoort, Sahraoui

  Cu istoria recentă a întâlnirilor dintre cele două echipe indicând meciuri spectaculoase și multe goluri, acest duel promite să fie unul plin de intensitate și evenimente.

Taguri

Lasa un comentariu