Type to search

Stiri Diverse

Feyenoord Își Reactivează Ambițiile! Duel Cu FC Volendam Pentru Întoarcerea la Succesele Anterioare

Avatar of Xpert Bet
Share

Dezamăgire și Revanșă: Feyenoord Caută Redresarea După Înfrângerea cu PSV

  După o înfrângere dureroasă în fața lui PSV, Feyenoord își propune să revină la succesele de pe teren propriu împotriva lui FC Volendam. Echipa lui Arne Slot, aflată acum la 10 puncte în spatele liderului, caută să-și reseteze ambițiile la titlu.

  Înfrângerea cu PSV a pus capăt unei săptămâni devastatoare pentru Feyenoord, care a fost eliminată și din Liga Campionilor de către Atletico Madrid. Cu patru înfrângeri în ultimele șapte meciuri, inclusiv două acasă, pe De Kuip, Feyenoord trebuie să-și regăsească forma pentru a-și menține speranțele la titlu. 

  FC Volendam, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, vine pe De Kuip cu moralul scăzut după o înfrângere cu 0-5 în fața lui Zwolle. În plus, forma slabă în deplasare îi face să pară candidați incapabili pentru a se opune lui Feyenoord.

Feyenoord Își Reactivează Ambițiile! Duel Cu FC Volendam Pentru Întoarcerea la Succesele Anterioare
Arne Slot

FC Volendam, Victimă Sigură? Feyenoord Vizează Cele Trei Puncte pe De Kuip

  Cu numeroase absențe din echipă, inclusiv Quilindschy Hartman și Santiago Gimenez fiind incert, Feyenoord trebuie să se bazeze pe alți jucători cheie pentru a obține cele trei puncte. În ciuda absențelor, gazdele sunt favorite clare în acest duel.

  FC Volendam, condusă de germanul Matthias Kohler, se află la cinci puncte deasupra locurilor retrogradabile și, cu cea mai slabă defensivă din Eredivisie și un istoric slab în deplasare, face ca sarcina de a obține un rezultat pozitiv pe De Kuip să fie extrem de dificilă.

Formații probabile

  Feyenoord:

Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Ivanusec

  FC Volendam:

Backhaus; Buur, Mbuyamba, Flint, Cox; De Haan, Mirani, Twigt; Ould-Chikh, Muhren, Booth

Feyenoord Își Reactivează Ambițiile! Duel Cu FC Volendam Pentru Întoarcerea la Succesele Anterioare
Matthias Kohler
Taguri

Lasa un comentariu