Type to search

Stiri Diverse

PSG Pregătește Oferta Record pentru Transferul lui Lamine Yamal

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lamine Yamal: Steaua în Ascensiune a Barcelonei

  Lamine Yamal, care va împlini 17 ani pe 13 iulie, a impresionat în prima echipă a Barcelonei în sezonul 2023-2024, jucând în 51 de meciuri, marcând șapte goluri și oferind totodată șapte pase decisive, potrivit recentelor statistici fotbal spaniole. La Euro 2024, Yamal a devenit cel mai tânăr jucător care a evoluat la un Campionat European, debutând în victoria cu 3-0 împotriva Croației. Performanțele sale remarcabile au atras atenția marilor cluburi, inclusiv PSG.

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de publicația Mundo Deportivo, PSG pregătește o ofertă de 249 milioane de europentru Yamal, sumă care l-ar transforma în cel mai scump fotbalist din toate timpurile. În martie, PSG a oferit deja 199 milioane de euro, dar Barcelona a respins oferta, considerându-l pe Yamal „intangibil”. Președintele clubului, Joan Laporta, a subliniat că tânărul jucător este esențial pentru viitorul echipei catalane.

PSG Pregătește Oferta Record pentru Transferul lui Lamine Yamal
Yamal jucând pentru naționala Spaniei

PSG și Strategia de Transferuri Post-Mbappe

  După plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid, PSG caută un nou superstar care să marcheze începutul unei noi ere la Paris. Cu Yamal în vizor, PSG speră să își întărească echipa și să își mărească șansele de a câștiga mult doritul trofeu al Ligii Campionilor. Cu toate că Barcelona are probleme financiare și datorii considerabile, clubul nu este dispus să renunțe la Yamal, care are o clauză de reziliere de peste 1 miliard de euro.

  PSG nu este străină de transferuri de mare anvergură cu Barcelona, amintindu-ne de transferul lui Neymar în 2017 pentru 234 milioane de euro, sumă care a schimbat peisajul pieței de transferuri pentru totdeauna. Acum, Les Parisiens sunt gata să stabilească un nou record pentru a aduce un alt talent extraordinar la Paris, sperând ca Yamal să devină următorul mare nume al fotbalului mondial, așa cum arată ultimele predicții fotbal spaniole.

PSG Pregătește Oferta Record pentru Transferul lui Lamine Yamal
Yamal, un tânăr spaniol care a doborât numeroase recorduri în fotbalul mondial
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri