Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Pregătește Transferuri de Top: Joshua Kimmich și Dani Olmo în Vizor

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Kimmich și Posibilitatea Reîntâlnirii cu Guardiola

  Joshua Kimmich, în vârstă de 29 de ani, este pregătit să părăsească Bayern Munich în căutarea unei noi provocări. Cu un contract valabil până în iunie 2025, Kimmich atrage atenția mai multor cluburi de top, inclusiv Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Arsenal și Liverpool. Cu toate acestea, Manchester City este de asemenea interesată, iar Kimmich este deschis să se reîntâlnească cu Pep Guardiola, sub conducerea căruia a jucat la Bayern.

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de publicația britanică The Sun, Bayern cere aproximativ 47 milioane de euro pentru Kimmich, care dorește să joace pe postul de mijlocaș la noua sa echipă, în loc de fundaș dreapta. Deși ar avea oferte de la Real Madrid și Barcelona, Kimmich ar prefera să se mute în Premier League, unde ar putea juca din nou sub îndrumarea lui Guardiola. Potrivit ultimelor predicții fotbal din Anglia, această mutare ar putea întări considerabil mijlocul terenului pentru Manchester City, aducându-le experiența și versatilitatea unui jucător de top.

Manchester City Pregătește Transferuri de Top: Joshua Kimmich și Dani Olmo în Vizor
Joshua Kimmich

Dani Olmo: O Opțiune Versatilă pentru Atac

  În paralel, Manchester City ia în considerare și transferul atacantului Dani Olmo de la RB Leipzig. Olmo, în vârstă de 26 de ani, a fost legat de Manchester City și anul trecut, iar acum campionii Premier League ar putea să-și reînnoiască interesul pentru jucătorul spaniol. Cluburile Barcelona și Manchester United sunt, de asemenea, interesate de Olmo, dar City speră să finalizeze transferul înainte de expirarea clauzei de reziliere de 60 de milioane de euro, care se termină luna viitoare.

  Olmo, care participă în prezent la Euro 2024 cu echipa Spaniei, a avut un sezon marcat de accidentări, dar a reușit totuși să contribuie cu opt goluri și cinci pase decisive în 25 de apariții pentru Leipzig, potrivit recentelor statistici fotbal din Bundesliga. Versatilitatea sa îl face o opțiune atractivă pentru Manchester City, mai ales în contextul incertitudinilor privind viitorul unor jucători cheie precum Bernardo Silva, Julian Alvarez și Jack Grealish. Dacă City reușește să îi achiziționeze atât pe Kimmich, cât și pe Olmo, ar putea întări semnificativ atât linia de mijloc, cât și atacul, pentru aproximativ 107 milioane de euro.

Manchester City Pregătește Transferuri de Top: Joshua Kimmich și Dani Olmo în Vizor
Dani Olmo
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri