Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Portugalia vs Slovenia. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 01.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Portugalia vs Slovenia Optimi EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Daniele Orsato

Stadion
Stadion

Deutsche Bank Park

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

FORMĂ ECHIPE

Logo
Portugalia
Gazde Scor Oaspeți
Portugalia 0-2 Georgia
Portugalia 3-0 Turcia
Portugalia 2-1 Cehia
Portugalia 3-0 Irlanda
Portugalia 1-2 Croaţia
Logo
Slovenia
Gazde Scor Oaspeți
Anglia 0-0 Slovenia
Serbia 1-1 Slovenia
Danemarca 1-1 Slovenia
Bulgaria 1-1 Slovenia
Armenia 1-2 Slovenia

ECHIPE PROBABILE

Logo
Portugalia
Portar Costa
Fundași Cancelo, Dias, Pepe, Mendes
Mijlocași Fernandes, Palhinha, Vitinha
Atacanți Silva, Ronaldo, Leao
Logo
Slovenia
Portar Oblak
Fundași Karnicnik, Drkusic, Bijol, Balkovec
Mijlocași Gnezda Cerin, Elsnik
Stojanovic, Mlakar
Atacanți Sporar, Sesko

pont

Portugalia Peste 1.5 Goluri @ 1.57

Portugalia a avut o medie de 1.67 goluri marcate pe meci în turneul actual. Având în vedere talentul ofensiv al echipei și slăbiciunile defensive ale Sloveniei, este probabil ca portughezii să înscrie cel puțin două goluri în acest meci, mai ales cu revenirea lui Rafael Leao și dorința lui Cristiano Ronaldo de a-și încheia seceta de goluri.

ANALIZA MECI

Portugalia vs Slovenia

     Pe data de 1 iulie 2024, de la ora 22:00, Portugalia și Slovenia se vor întâlni în optimile de finală ale EURO 2024, într-o partidă transmisă în direct pe Pro TV. Acest meci este deosebit de important, având în vedere contextul în care se află ambele echipe. Portugalia, câștigătoare a grupei F, a trecut printr-o fază de calificare dominantă, dar a suferit un eșec surprinzător în ultimul meci împotriva Georgiei. De cealaltă parte, Slovenia va juca pentru prima dată în faza eliminatorie a unui turneu major, după ce a terminat pe locul trei în grupa C, obținând calificarea printr-o defensivă solidă.


     Înainte de a analiza în detaliu cele două echipe, este important să menționăm istoricul întâlnirilor directe. Până acum, Portugalia și Slovenia s-au întâlnit o singură dată, într-un meci amical desfășurat în martie 2024, unde Slovenia a reușit să se impună cu 2-0. Această victorie a reprezentat un moment de referință pentru slovenii care speră să repete performanța și în meciul oficial de la EURO 2024.


     Portugalia
intră în această partidă ca mare favorită, având un procent de 65.4% șanse de victorie conform simulărilor pre-meci realizate de Opta supercomputer. Echipa antrenată de Roberto Martínez a avut o medie de 1.67 goluri pe meci în această competiție, cu un total de 5 goluri marcate și 3 primite. Interesant este că 67% din meciurile Portugalia au avut peste 2.5 goluri și doar 33% au fost meciuri în care ambele echipe au marcat. În ceea ce privește cornerele, Portugalia a avut o medie de 5.5 cornere pe meci, cu un procent de 60% pentru meciurile cu peste 8.5 cornere.


     De cealaltă parte, Slovenia a demonstrat o defensivă solidă, având doar 0.67 goluri primite pe meci și o medie de 0.67 goluri marcate pe meci. În 67% din meciurile lor, au fost sub 2.5 goluri, iar în 67% din cazuri ambele echipe au marcat. Media cornerelor pentru Slovenia a fost de 4.3 pe meci, iar procentul de meciuri cu peste 8.5 cornere a fost de 50%.


     Un alt aspect esențial al analizei acestui meci este legat de performanțele individuale ale jucătorilor. Portugalia se bazează pe talentul lui Cristiano Ronaldo, deși acesta nu a mai marcat în ultimele șapte apariții la turnee majore. În schimb, Vitinha a fost unul dintre cei mai remarcați jucători, având cel mai mare număr de pase care au spart liniile defensive (29) și un procent de completare a paselor de 90% sub presiune. Pentru Slovenia, Adam Gnezda Cerin a fost un factor cheie, realizând cele mai multe presiuni de intensitate mare (196) în faza grupelor.


     Pentru acest meci, Portugalia nu va avea absenți majori, iar Rafael Leao se întoarce după suspendare și este așteptat să înceapă pe partea stângă. În schimb, Slovenia va trebui să facă față absenței fundașului stânga Erik Janza, suspendat, locul său urmând să fie luat de Jure Balkovec.


     În concluzie, acest meci se anunță a fi unul interesant, cu Portugalia având șanse mari de a avansa în sferturile de finală, dar Slovenia va lupta cu toate resursele pentru a produce o nouă surpriză.

Portugalia: Formă, știri si statistici

     Portugalia intră în această confruntare cu statutul de favorită, având în vedere performanțele lor recente și calitatea lotului. Echipa lui Roberto Martínez a fost dominantă în grupa F, câștigând cu 2-1 împotriva Cehiei și 3-0 împotriva Turciei, dar a suferit o înfrângere șocantă cu 2-0 împotriva Georgiei. Această înfrângere a marcat sfârșitul unei serii de 12 victorii consecutive în meciurile oficiale pentru Portugalia.


     Pe teren propriu, Portugalia a fost extrem de puternică, înregistrând rezultate impresionante în ultimele cinci meciuri. Ei au reușit să marcheze 1.67 goluri pe meci și au primit doar 1 gol pe meci, ceea ce subliniază soliditatea lor defensivă și capacitatea de a controla jocul. Portugalia a înregistrat o medie de 5.5 cornere pe meci acasă și un procent de 60% pentru meciurile cu peste 8.5 cornere, arătând astfel că sunt capabili să exercite o presiune constantă asupra adversarilor.


     Din punct de vedere tactic, Portugalia a folosit un stil de joc axat pe posesie și presiune ridicată, ceea ce le-a permis să domine majoritatea adversarilor. Echipa lui Roberto Martínez se bazează pe un mix de jucători experimentați și tineri talentați. În defensivă, Pepe și Ruben Dias formează un cuplu solid de fundași centrali, în timp ce Joao Cancelo și Nuno Mendes contribuie atât defensiv, cât și ofensiv pe flancuri.


     La mijlocul terenului, Vitinha și Bernardo Silva sunt jucători cheie, care creează și finalizează oportunități. Vitinha a avut o performanță notabilă, completând 93.3% din pase și realizând 29 de pase care au spart liniile defensive, evidențiindu-se prin abilitatea sa de a controla jocul sub presiune. Joao Palhinha aduce o prezență fizică și defensivă importantă la mijlocul terenului, având o medie de 3.00 tackle-uri pe meci.


     În atac, deși Cristiano Ronaldo trece printr-o perioadă de secetă la turneele majore, el rămâne o amenințare constantă pentru orice apărare. Rafael Leao, după revenirea din suspendare, este așteptat să înceapă pe partea stângă, oferind viteză și creativitate în atac. Diogo Jota și Francisco Conceicao sunt alternative viabile, care pot aduce un impact semnificativ în joc.


     Un aspect esențial al meciurilor Portugalia este abilitatea lor de a marca goluri decisive în momente cheie. De exemplu, în ultimele meciuri, au avut o tendință de a marca în ultimele 15 minute ale jocului, demonstrând astfel rezistența și capacitatea de a rămâne concentrați până la final.


     În concluzie, Portugalia are toate atuurile pentru a câștiga acest meci, dar trebuie să fie precaută și să nu subestimeze Slovenia, care a demonstrat o defensivă solidă și capacitatea de a surprinde adversarii.

Slovenia: Formă, știri si statistici

     Slovenia ajunge în optimile EURO 2024 pentru prima dată în istoria sa, marcând un moment istoric pentru fotbalul sloven. Sub conducerea lui Matjaz Kek, echipa a avut un parcurs solid în grupă, deși nu a reușit să obțină nicio victorie. Slovenia a terminat pe locul trei în Grupa C, cu trei egaluri, și a demonstrat o apărare robustă, primind doar două goluri în trei meciuri.


     Slovenia
a jucat în mod defensiv, având o posesie medie de doar 32%, una dintre cele mai scăzute din competiție. Totuși, această strategie s-a dovedit eficientă, echipa reușind să limiteze ocaziile adversarilor și să își păstreze șansele în meciuri. Jan Oblak, portarul și căpitanul echipei, a fost esențial în acest parcurs, fiind unul dintre cei mai buni portari din lume.

     Atacul sloven a fost condus de Benjamin Sesko și Andraz Sporar, care însă nu au reușit să înscrie încă la acest turneu. Cu toate acestea, prezența lor fizică și abilitatea de a crea ocazii pot pune probleme defensivei portugheze. Adam Gnezda Cerin a fost un alt jucător cheie, exceland în presiunea defensivă și în recuperarea mingilor.

     Comparativ cu Portugalia, Slovenia are un stil de joc mult mai defensiv și bazat pe contraatacuri. Echipa este disciplinată și bine organizată defensiv, dar îi lipsesc resursele ofensive pentru a pune presiune constantă pe adversari. Punctele forte ale Sloveniei includ organizarea defensivă și performanțele excelente ale lui Jan Oblak, în timp ce punctele slabe sunt lipsa eficienței în atac și posesia redusă.


     Matjaz Kek
va trebui să facă o schimbare forțată în echipă, cu Jure Balkovec înlocuindu-l pe suspendatul Erik Janza pe postul de fundaș stânga. Aceasta ar putea fi o oportunitate pentru Portugalia să exploateze flancul stâng al Sloveniei, având în vedere că Balkovec nu are experiența necesară la acest nivel.

     Meciul dintre Portugalia și Slovenia se anunță a fi unul echilibrat, cu Portugalia favorită datorită valorii lotului și experienței în meciurile eliminatorii. Totuși, Slovenia va încerca să profite de orice oportunitate pentru a produce o surpriză și a avansa în sferturile de finală.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     EURO 2024 este una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din Europa. Cu ajutorul ponturi EURO 2024 oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții prestigioase. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi pariuri bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturile zilei, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Unul dintre meciurile interesante din această competiție este cel dintre Portugalia și Slovenia. Echipa noastră de experți oferă ponturi Portugalia Slovenia bazate pe o analiză detaliată a echipelor, jucătorilor și tacticilor folosite. Analizăm forma actuală a echipelor, istoricul confruntărilor directe și alți factori relevanți pentru a vă oferi ponturi pariuri care să vă ajute să luați cele mai bune decizii de pariere.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri EURO 2024 bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi EURO 2024.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Portugalia Slovenia. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturile zilei actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024 oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturile zilei pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor și până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi EURO 2024 bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și ponturi Portugalia Slovenia oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturile zilei. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din competițiile internaționale sau de ligile naționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și ponturi Portugalia Slovenia oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi Portugalia Slovenia și ponturile zilei.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri