Type to search

Stiri Euro 2024

Euro 2024: Suporterii Olandei Nu Vor Repetarea Eșecului din Optimile de la Euro 2020

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Confruntare Istorică între Olanda și România

  În trecut, Olanda a dominat clar întâlnirile cu România, câștigând 10 din cele 14 meciuri disputate și pierzând doar o dată, într-un meci de calificare pentru Euro 2008, potrivit ultimelor statistici fotbal europene. În ciuda acestui bilanț, România nu se teme de adversarul său și intră pe teren fără complexe de inferioritate. Românii, sub conducerea lui Edward Iordanescu, au reușit să câștige grupa E, începând cu o victorie impresionantă cu 3-0 împotriva Ucrainei și încheind cu un egal contra Slovaciei, după o înfrângere cu 2-0 în fața Belgiei.

  Defensiva robustă a României, elementul cheie al strategiei lui Iordanescu, va fi esențială împotriva unui atac olandez ce include jucători periculoși precum Cody Gakpo și Memphis Depay. Cu toate acestea, absența fundașului stânga Nicușor Bancu, suspendat pentru două cartonașe galbene, ar putea reprezenta o vulnerabilitate exploatabilă în acest meci ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Euro 2024: Suporterii Olandei Nu Vor Repetarea Eșecului din Optimile de la Euro 2020
Memphis Depay

Probleme Tactice și de Compoziție pentru Olanda

  Selecționerul olandez Ronald Koeman are de înfruntat propriile provocări, în special la mijlocul terenului, unde Joey Veerman a fost înlocuit după doar 35 de minute în ultimul meci. O schimbare probabilă este revenirea lui Jeremie Frimpong în linia de start, însă cererile de a reveni la o defensivă în cinci, folosită de Louis van Gaal la Cupa Mondială din Qatar, au fost respinse categoric de căpitanul Virgil van Dijk.

  Atacul Olandei a fost destul de eficient, cu Cody Gakpo și Memphis Depay marcând în acest turneu, iar Wout Weghorst demonstrându-se adesea decisiv atunci când a fost necesar. Cu toate acestea, amintirea eliminării șocante din optimile Euro 2020, când au fost învinși de Cehia după ce Matthijs de Ligt a fost eliminat, încă planează asupra echipei.

Euro 2024: Suporterii Olandei Nu Vor Repetarea Eșecului din Optimile de la Euro 2020
Cody Gakpo

Strategii și Tactici Posibile

  Conform ultimelor predicții fotbal de la Euro 2024, România va miza pe contraatacurile rapide, avându-l pe Denis Drăguș ca vârf de lance. Această strategie ar putea pune în dificultate o defensivă olandeză ce s-a dovedit vulnerabilă în fața Austriei. Pe de altă parte, Olanda va încerca să controleze jocul printr-un pressing agresiv și posesie prelungită, bazându-se pe calitatea individuală a jucătorilor săi.

  Meciul de marți reprezintă o oportunitate pentru Olanda de a-și reabilita imaginea și de a-și recăpăta încrederea, în timp ce pentru România este o șansă de a demonstra că poate concura la cel mai înalt nivel european. Ambele echipe au motive să fie precaute, dar și ambițioase, pregătite să dea totul pentru a avansa în sferturile de finală.

Euro 2024: Suporterii Olandei Nu Vor Repetarea Eșecului din Optimile de la Euro 2020
Suporterii români au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Slovacia
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri