Type to search

Stiri Euro 2024

Predicții pentru Grupa B la Euro 2024: Spania, Croația, Italia și Albania

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Spania - Naționala Favorită în Grupa B

  Spania, de trei ori campioană europeană, începe campania Euro 2024 pe 15 iunie, întâlnind Croația la Berlin. Echipa condusă de Luis de la Fuente este favorită să se califice în optimile de finală, cu o probabilitate de 89,1%. De asemenea, Spania are cele mai mari șanse să câștige grupa, cu 47,3% în simulările efectuate de cei mai buni specialiști în pronosticuri fotbal.

  „La Roja” a pierdut doar două din ultimele 22 de meciuri la Euro (13 victorii și 7 remize), dar aceste două înfrângeri au fost împotriva Croației și Italiei la turneul din 2016. Cu toate acestea, Spania a ajuns în fazele eliminatorii în șase din ultimele șapte ediții ale Euro, excepția fiind în 2004. Experții în ponturi pariuri sportive prevăd că Rodri și coechipierii săi vor progresa din Grupa B în 89,1% din cele 10.000 de simulări pre-turneu și vor câștiga grupa în 47,3% din ele.

Predicții pentru Grupa B la Euro 2024: Spania, Croația, Italia și Albania
Rodri

Italia - Campioana În Exercițiu Își Apără Titlul

  Cu o probabilitate de 80,3% de a se califica în optimile de finală, confrm recentelor predicții fotbal europene,  Italia a surprins pe mulți atunci când a câștigat trofeul în 2021 pe Wembley, învingând Spania în semifinale și Anglia în finală, ambele la penalty-uri. Dacă Italia reușește din nou în Germania, va deveni doar a doua țară care apără cu succes trofeul, după Spania în 2012.

  Luciano Spalletti va participa la primul său turneu internațional major ca antrenor principal al Azzurri-lor. Italia are cea mai scăzută medie de goluri pe meci (1,84) din toate cele 25 de echipe care au participat la cel puțin 10 meciuri la Euro. Specialiștii îi dau echipei conduse pe teren de Jorginho o șansă de doar 5,0% să câștige din nou Euro, făcând-o a opta favorită, doar cu un loc înaintea unui alt adversar din Grupa B, Croația.

Predicții pentru Grupa B la Euro 2024: Spania, Croația, Italia și Albania
Jorginho

Croația - Putere Mondială, Dar Nu și Europeană

  Croația are o șansă de 67,8% să avanseze din Grupa B, dar doar 2,0% șanse să câștige turneul. Performanțele sale la Campionatul Mondial au fost impresionante, ajungând în semifinale în 50% din participările lor (3 din 6), dar nu au reușit încă să ajungă în ultimele patru la Euro, conform ultimelor statistici fotbal europene.

  Zlatko Dalic va deveni primul antrenor care conduce Croația în patru turnee majore consecutive. Sub conducerea sa, Croația a ajuns în finala Cupei Mondiale din 2018, în semifinale în 2022 și în optimile de finală la Euro 2020. Luka Modric va fi, desigur, crucial pentru perspectivele lor, fiind implicat în a patra cea mai mare secvență de finalizare a șuturilor în joc deschis din calificările pentru Euro 2024.

Predicții pentru Grupa B la Euro 2024: Spania, Croația, Italia și Albania
Luka Modric

Albania - Outsider Extrem de Determinat

  Albania este considerată outsiderul grupei, cu doar 33,4% șanse de a se califica în optimile de finală. Conduși de Sylvinho, Albania participă la al doilea lor turneu internațional major după ce Gianni De Biasi i-a dus la Euro 2016. Sylvinho va deveni primul antrenor brazilian la un Campionat European de la Luiz Felipe Scolari în 2008.

  Albania a terminat pe primul loc în grupa sa de calificare pentru Euro 2024, înaintea Cehiei și Poloniei. Jasir Asani a fost de mare ajutor în această realizare, fiind implicat în mai multe goluri decât orice alt jucător al Albaniei în calificări (3 goluri, 2 pase decisive). Ei vor începe turneul împotriva Italiei pe 15 iunie, iar un start pozitiv le-ar putea schimba brusc perspectivele.

Predicții pentru Grupa B la Euro 2024: Spania, Croația, Italia și Albania
Jasir Asani
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri