Type to search

Stiri Euro 2024

Predicții pentru Grupa C la Euro 2024: Anglia, Danemarca, Serbia și Slovenia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Anglia - Favorita Indiscutabilă a Grupei C

  Anglia, condusă de Gareth Southgate, este favorită să ajungă în optimile de finală ale Euro 2024, cu o probabilitate impresionantă de 95,4%. Aceștia au o istorie recentă puternică în turneele internaționale și dispun de mai mulți atacanți aflați în mare formă, incluzându-l pe căpitanul Harry Kane, care a fost esențial în calificări cu 10 implicări direct, respectiv 8 goluri și 2 pase decisive.

  Potrivit recentelor statistici fotbal europene, Anglia a terminat cu șase puncte înaintea Italiei în grupa de calificare și a câștigat consecutiv opt grupe de calificare pentru un turneu major, de la eșecul din 2008. Specialiștii în ponturi pariuri sportive prevăd că Anglia va avansa din Grupa C în 95,4% din cele 10.000 de simulări pre-turneu și are șanse de 19,9% să câștige trofeul, mai mult decât orice altă țară. Cu toate acestea, provocările din partea Danemarcei, Serbiei și Sloveniei nu sunt de neglijat.

Predicții pentru Grupa C la Euro 2024: Anglia, Danemarca, Serbia și Slovenia
Harry Kane

Danemarca - Provocare De Neocolit

  Danemarca, semifinalistă la Euro 2020, este cotată cu o probabilitate de 69,2% să ajungă în optimile de finală. Echipa condusă de Kasper Hjulmand a terminat pe primul loc în grupa de calificare cu 22 de puncte și toate cele cinci victorii acasă. Rasmus Hojlund, cu șapte goluri în calificări, va fi o piesă cheie în atacul danezilor, având cele mai multe șuturi și cel mai mare xG (5,2) din echipă.

  Danemarca a marcat, în medie, 2,79 goluri pe meci în cele 33 de meciuri la Campionatul European, cel mai mare raport dintre cele 12 echipe care au jucat mai mult de 20 de meciuri în competiție. Întâlnirea lor cu Slovenia de pe 16 iunie în Stuttgart va fi crucială pentru a-și începe campania cu dreptul și a-și consolida șansele de calificare, conform recentelor ponturi fotbal expuse online de experți ponturi pariuri.

Predicții pentru Grupa C la Euro 2024: Anglia, Danemarca, Serbia și Slovenia
Rasmus Hojlund

Serbia și Slovenia - Outsidere Determinate

  Serbia participă pentru prima dată la un Campionat European ca națiune independentă și are o probabilitate de 56,2% să ajungă în optimile de finală. Echipa a marcat în toate cele opt meciuri de calificare (15 goluri în total), iar perechea de atacanți Aleksandar Mitrovic și Dusan Vlahovic va fi o amenințare constantă pentru apărările adverse. Managerul Dragan Stojkovic aduce o vastă experiență, având cele mai multe apariții la Euro pentru Serbia (inclusiv ex-Iugoslavia).

Predicții pentru Grupa C la Euro 2024: Anglia, Danemarca, Serbia și Slovenia
Aleksandar Mitrovic

  Slovenia este outsiderul grupei, cu o probabilitate de 42,1% să se califice. Echipa a impresionat în calificări, câștigând șapte meciuri și acumulând 22 de puncte, ambele recorduri pentru această națională într-o campanie de calificare la un turneu major. Deși au participat anterior doar la Euro 2000, unde nu au câștigat niciun meci, Slovenia speră să surprindă în Grupa C și să profite de forma lor recentă, sub conducerea antrenorului Matjaz Kek și cu tânărul atacant Benjamin Sesko aflat în mare formă.

Predicții pentru Grupa C la Euro 2024: Anglia, Danemarca, Serbia și Slovenia
Benjamin Sesko
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri