Type to search

Stiri Euro 2024

Predicții pentru Grupa A la Euro 2024: Germania, Scoția, Ungaria și Elveția

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Germania - Gazdele Își Propun Să Câștige Turneul

  Germania, gazda Euro 2024, deschide turneul pe 14 iunie, întâlnind Scoția la Munchen. Echipa condusă de Julian Nagelsmann este favorită să se califice în optimile de finală, cu o probabilitate de 88,5%. De asemenea, Germania are cele mai mari șanse să câștige grupa, cu 52,1% în simulările specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Istoric, Germania s-a descurcat excelent pe teren propriu la competițiile majore, câștigând Cupa Mondială din 1974, 1990 și 2014, ajungând în semifinalele Euro 1988 și ocupând locul trei la Cupa Mondială din 2006. Cu toate acestea, în ultimii ani, echipa a avut dificultăți, nereușind să câștige un meci eliminatoriu la un turneu internațional major din 2016.

  Totuși, datorită unor jucători precum Tini Kroos, Florian Wirtz sau Kai Havertz, experții în ponturi pariuri sportive preconizează că această perioadă nefastă se va încheia la Euro 2024.

Predicții pentru Grupa A la Euro 2024: Germania, Scoția, Ungaria și Elveția
Plorian Wirtz

Elveția - Echipa cu Experiență și Ambiții Mari

  Elveția este a doua favorită a specialiștilor pentru calificarea în optimile de finală, cu o probabilitate de 61,0%. Echipa lui Murat Yakin participă la al șaselea Campionat European, al treilea consecutiv, și speră să repete performanța de la Euro 2020, unde a eliminat Franța în optimi, infirmând numeroasele predicții fotbal de atunci.

  Condusă pe teren de Granit Xhaka, Elveția are un record impresionant, fiind singura echipă europeană, alături de Franța, care a ajuns în fazele eliminatorii la ultimele cinci turnee internaționale majore. Specialiștii le dau o șansă de 25,6% de a ajunge în sferturile de finală, subliniind consistența și reziliența acestei echipe.

Predicții pentru Grupa A la Euro 2024: Germania, Scoția, Ungaria și Elveția
Granit Xhaka

Ungaria - Echipa Surpriză a Turneului?

  Ungaria, cu o probabilitate de 59,3% de a se califica în optimile de finală, a impresionat în calificări, fiind neînvinsă în cele opt meciuri ale grupei de calificare pentru Euro 2024. Aceasta a fost prima dată când Ungaria a terminat o grupă de calificare la Campionatul European fără înfrângere.

  Condusă de Marco Rossi și având un lot talentat, incluzând pe căpitanul Dominik Szoboszlai de la Liverpool, Ungaria poate fi considerată o echipă surpriză la acest turneu. Deși nu a câștigat niciun meci la Euro 2020, forma sa recentă sugerează că ar putea depăși așteptările la Euro 2024.

Predicții pentru Grupa A la Euro 2024: Germania, Scoția, Ungaria și Elveția
Dominik Szoboszlai

Scoția - În Căutarea Primei Calificări în Optimi

  Scoția completează Grupa A și are o șansă de 58,9% de a ajunge în optimile de finală, ceea ce ar fi o premieră pentru această echipă. Steve Clarke a condus echipa într-o campanie de calificare impresionantă, terminând pe locul doi într-o grupă dificilă alături de Spania și Norvegia.

  Manchester United și Scott McTominay au fost figuri centrale în succesul Scoției, McTominay marcând șapte goluri în calificări. Dacă Scoția reușește să termine pe locul doi în grupă, ar putea avea o confruntare interesantă cu Anglia în sferturile de finală, un meci care ar captiva întreaga națiune.

Predicții pentru Grupa A la Euro 2024: Germania, Scoția, Ungaria și Elveția
Scott McTominay
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri