Type to search

Stiri MotorSport

Podium Spaniol în FP1 la Startul Grand Prix-ului Germaniei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dominație Spaniolă în Prima Sesiune de Antrenamente

  Jorge Martin, Marc Marquez și Maverick Vinales au deschis weekendul Grand Prix-ului Germaniei cu un start impresionant, ocupând primele trei poziții în prima sesiune de antrenamente (FP1) de la Sachsenring. Jorge Martin a fost cel mai rapid, cu un timp de 1:20.584, rămânând la doar șapte zecimi de recordul absolut al pistei deținut de Bagnaia, așa cum arată ultimele statistici motorsport din MotoGP.

  Marc Marquez a încheiat sesiunea pe locul doi, în ciuda unei căzături la curba 1, fiind la doar 0.150 secunde în urma lui Martin. Incidentul nu a fost singular, Pedro Acosta având și el o căzătură la curba 13, dar din fericire, fără consecințe grave. Maverick Vinales a completat podiumul sesiunii, aducând vești bune pentru schipa Aprilia, în timp ce Miguel Oliveira a terminat pe locul patru, iar Acosta pe cinci, o îmbunătățire semnificativă față de prestația sa din cursa de la Assen.

Podium Spaniol în FP1 la Startul Grand Prix-ului Germaniei
Maverick Vinales

Probleme și Accidentări pentru Anumiți Piloți

  În ciuda performanțelor excelente ale unora, sesiunea a fost marcată și de dificultăți. Aleix Espargaro a fost forțat să se retragă definitiv din cauza unei mici fracturi la metacarpianul cinci al mâinii drepte, prea dureroasă pentru a putea pilota într-o cursă MotoGP, ale cărei ponturi pariuri sunt expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Espargaro a explicat într-un interviu la DAZN că, deși a încercat să concureze, durerea era insuportabilă la frânare, ceea ce l-a făcut să renunțe. Deși dezamăgit, a ales să rămână cu echipa pentru a-i ajuta pe coechipierii săi și pentru a-și recupera mâna înainte de pauza de trei săptămâni care urmează.

Podium Spaniol în FP1 la Startul Grand Prix-ului Germaniei
Aleix Espargaro

Marc Marquez, Determinat să Se Întoarcă în Forță

Marc Marquez, în ciuda căzăturii sale, a continuat să arate determinare și reziliență. După ce a schimbat motocicleta la începutul sesiunii, a reușit să revină pe pistă chiar după incident și să încerce din nou o ieșire. Cu toate acestea, ceva nu a funcționat corespunzător cu motocicleta sa Ducati, iar Marquez a fost nevoit să abandoneze tentativa.

  În ciuda acestui obstacol, el rămâne optimist, mai ales că Sachsenring este un circuit unde a câștigat de 11 ori, incluzând o serie de 10 victorii consecutive între 2010 și 2019. Determinarea sa și experiența vastă pe această pistă îl fac un concurent de temut pentru restul concurenților.

Podium Spaniol în FP1 la Startul Grand Prix-ului Germaniei
Marc Marquez
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri