Type to search

Stiri Euro 2024

Phil Foden și Jude Bellingham: Parteneriat Cheie pentru Succesul Angliei la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Foden și Bellingham: Conexiunea Crucială din Echipa Națională a Angliei

  Phil Foden este ferm convins că el și Jude Bellingham pot juca împreună în echipa națională a Angliei, în timp ce se pregătesc pentru sferturile de finală ale Euro 2024 împotriva Elveției. Deși Anglia a fost considerată favorita turneului de către mulți, performanțele echipei lui Gareth Southgate au fost criticate pe scară largă pentru evoluțiile sub așteptări.

  Potrivit recentelor statistici fotbal de la Euro 2024, Anglia a înscris doar patru goluri în patru meciuri și era aproape de eliminarea rușinoasă în fața Slovaciei, dacă nu ar fi fost golul spectaculos al lui Bellingham în minutul 95, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost dezvăluite de cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Bellingham, vedeta de la Real Madrid, a reușit să trimită meciul în prelungiri, iar căpitanul Harry Kane a completat revenirea cu un gol marcat cu capul după doar 52 de secunde. Bellingham și Foden au început toate cele patru meciuri ale Angliei la Euro 2024, cu Bellingham în rolul de număr 10, în timp ce Foden a fost forțat să joace pe stânga. Acest aspect a adus critici din partea suporterilor, unii cerând ca unul dintre ei să fie scos din echipă, în timp ce Southgate încă încearcă să integreze cât mai multe staruri în echipa sa de start.

Phil Foden și Jude Bellingham: Parteneriat Cheie pentru Succesul Angliei la Euro 2024
Bellingham n-a strălucit în meciul cu Slovenia

Adaptarea lui Foden pe Noua Poziție

  Phil Foden a avut dificultăți în a reproduce forma sa impresionantă de la Manchester City, unde a marcat 27 de goluri și a oferit 12 pase decisive în 53 de meciuri, câștigând titlul de Jucătorul Anului în Premier League. Foden a clarificat unde dorește să joace, dar este optimist că el și Bellingham pot străluci în același sistem pe scena internațională. El a declarat presei că se simte bine jucând împreună cu Bellingham, chiar dacă prestațiile sale nu au fost întotdeauna favorabile.

  Foden a explicat că a avut o frustrare din cauza poziției sale în teren, dar rămâne încrezător că poate avea un impact major pentru Anglia. El a menționat că a jucat mai mult central pentru City, ceea ce a dus la o creștere a golurilor marcate și influenței sale în jocuri. Deși a început pe stânga, a derivat adesea în poziții centrale, dar nu a primit suficiente mingi din cauza stilului de joc al echipei.

Phil Foden și Jude Bellingham: Parteneriat Cheie pentru Succesul Angliei la Euro 2024
Southgate dând indicații lui Phil Foden

Speranțele lui Foden pentru Meciul cu Elveția

  Foden și-a exprimat frustrarea cu privire la evoluțiile sale de până acum la Euro 2024, dar este determinat să își mențină o mentalitate pozitivă și să contribuie mai mult pentru Anglia. El a subliniat că a muncit din greu și că statistici precum distanța parcursă pe teren sunt importante, chiar dacă nu sunt vizibile pentru toată lumea. Foden speră să joace mai bine împotriva Elveției, confirmând ultimele predicții fotbal europene.

  Un raport recent sugerează că Southgate ar putea schimba formația pentru meciul cu Elveția, trecând la o apărare cu trei oameni, cu două aripi și doi atacanți centrali, ceea ce ar putea permite ca Foden, Bellingham și Declan Rice să joace împreună la mijlocul terenului. Această schimbare ar putea fi cheia pentru a debloca potențialul maxim al echipei și pentru a continua cu succes parcursul Angliei la Euro 2024.

Phil Foden și Jude Bellingham: Parteneriat Cheie pentru Succesul Angliei la Euro 2024
Phil Foden
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri