Type to search

Stiri Diverse

Joao Felix: Între Atletico Madrid și Întoarcerea la Benfica

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Barcelona Nu Prioritizează Transferul lui Joao Felix

  Barcelona nu consideră prioritar transferul lui Joao Felix de la Atletico Madrid în această vară, chiar dacă jucătorul ar putea reveni la fostul său club, Benfica. Felix a petrecut sezonul 2023-24 împrumutat pe Camp Nou, unde a marcat 10 goluri și a oferit 6 pase decisive în 44 de apariții în toate competițiile, potrivit recentelor statistici fotbal din La Liga.

  Deși contractul său de împrumut a expirat, Felix nu este așteptat să continue la Atletico din cauza relației tensionate cu antrenorul Diego Simeone. Barcelona nu a exclus complet posibilitatea de a-l păstra, dar aceasta depinde de situația financiară a clubului.

Joao Felix: Între Atletico Madrid și Întoarcerea la Benfica
Joao Felix după înscrierea unui gol

Decizia Dificilă a lui Joao Felix

  Potrivit unor informații dezvăluite de publicația Record, Joao Felix trebuie să decidă între a aștepta o posibilă ofertă de la Barcelona până la sfârșitul lunii august sau a se întoarce la Benfica. Clubul portughez a făcut o ofertă de 20 de milioane de euro pentru 50% din drepturile sale, însă Atletico cere 25 de milioane de euro pentru ca transferul să fie serios.

  Atletico este hotărâtă să-l vândă pe Felix în această vară, dând prioritate ofertei de la Benfica. Totuși, Felix ar putea alege să aștepte o ofertă de la Barcelona, așa cum a procedat anul trecut.

Joao Felix: Între Atletico Madrid și Întoarcerea la Benfica
Joao Felix la Barcelona

Trecutul și Viitorul lui Joao Felix

  Felix a reprezentat Benfica între 2015 și 2019, debutând în prima echipă în 2018 și reușind să înscrie 20 de goluri și să ofere 11 pase decisive în 43 de apariții. Considerat la acea vreme unul dintre cele mai promițătoare talente tinere din fotbalul mondial, Atletico Madrid a cheltuit aproximativ 126 de milioane de euro pentru a-l aduce în echipă.

  Totuși, Felix nu a reușit să își confirme potențialul, marcând doar 34 de goluri în 131 de meciuri pentru Atletico și oferind 18 pase decisive. În prezent, Felix se află cu echipa Portugaliei la Euro 2024, pregătindu-se pentru meciul din sferturile de finală împotriva Franței, confruntare ale cărei ponturi pariuri vor fi publicate online de experți ponturi pariuri.

  După turneu, Felix va avea o perioadă de odihnă și apoi se va întoarce la Atletico pentru antrenamentele de pre-sezon, în cazul în care nu se va concretiza un transfer în această vară. Barcelona este în prezent puternic legată de transferurile lui Dani Olmo și Nico Williams, în timp ce Raphinha ar putea fi cea mai importantă plecare din lotul echipei în această vară.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri