Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Japonia

Sanfrecce Hiroshima vs Vissel Kobe. Ponturi Pariuri Japonia si Statistici Fotbal 05.07.2024

Avatar of xpertbet
Share
Sanfrecce Hiroshima vs Vissel Kobe meci din Japonia
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Hiroshima Big Arch

Icon
Transmis la TV

Youtube

ceas
Ora de incepere

13:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
16.03.2024 Kobe 0-0 Hiroshima 8-3 14-19 2-3 0-0
16.09.2023 Hiroshima 2-0 Kobe 10-6 10-5 1-0 0-0
13.05.2023 Kobe 2-0 Hiroshima 4-8 10-9 2-3 0-0
08.10.2022 Kobe 4-0 Hiroshima 3-4 9-12 0-0 0-1
06.03.2022 Hiroshima 1-1 Kobe 6-10 8-13 0-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Sanfrecce Hiroshima
Gazde Scor Oaspeți
Hiroshima 1-1 Albirex
Hiroshima 4-1 Verdy
Hiroshima 2-0 Iwata
Hiroshima 1-3 Kashima
Hiroshima 2-3 Grampus
Logo
Vissel Kobe
Gazde Scor Oaspeți
G-Osaka 2-1 Kobe
Urawa 1-1 Kobe
Kashima 1-0 Kobe
C-Osaka 1-4 Kobe
Grampus 0-2 Kobe
Sanfrecce Hiroshima Vissel Kobe
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.40
1.40

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Sanfrecce Hiroshima
Portar Osako
Fundași Hatsuse, Nakano, Shiotani
Mijlocași Mitsuta, Higashi, Matsumoto, Arai
Atacanți Vieira, Kato, Ohashi
Logo
Vissel Kobe
Portar Maekawa
Fundași Sakai, Yamakawa, Thuler, Honda
Mijlocași Yamaguchi, Ogihara, Ide
Atacanți Muto, Osako, Hirose
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 9.5 Cornere @ 1.53

70% dintre meciurile de acasă ale Sanfrecce Hiroshima și 90% dintre meciurile din deplasare ale Vissel Kobe au avut peste 9.5 cornere. Stilul de joc ofensiv al ambelor echipe și crearea multor ocazii de gol sugerează un număr mare de cornere. Sanfrecce Hiroshima are o medie de 11.1 cornere totale pe meci, iar Vissel Kobe are 12.4.

ANALIZA MECI

Sanfrecce Hiroshima vs Vissel Kobe

     Meciul dintre Sanfrecce Hiroshima și Vissel Kobe din cadrul etapei a 22-a din J1 League se anunță a fi unul extrem de interesant, având în vedere pozițiile ocupate de cele două echipe în clasament și forma lor recentă. Partida va avea loc pe data de 5 iulie 2024, la ora 13:00, pe stadionul Edion Peace Wing Hiroshima, și va fi transmisă în direct pe canalele TV locale și internaționale.


     Sanfrecce Hiroshima
se află în prezent pe locul 7 în clasamentul J1 League, cu 34 de puncte acumulate în 21 de meciuri. De cealaltă parte, Vissel Kobe ocupă locul 4, cu 37 de puncte. Diferența de doar trei puncte între cele două echipe face ca acest meci să fie crucial pentru ambele formații în tentativa lor de a urca în clasament și de a-și asigura un loc în competițiile continentale.


     În ceea ce privește întâlnirile directe, Sanfrecce Hiroshima și Vissel Kobe au disputat 52 de meciuri până în prezent. Sanfrecce Hiroshima a câștigat 26 dintre acestea, în timp ce Vissel Kobe a obținut 13 victorii, iar 13 partide s-au terminat la egalitate. În aceste confruntări directe, Sanfrecce Hiroshima a marcat 9 goluri, în timp ce Vissel Kobe a înscris de 7 ori, ceea ce duce la o medie de 2,67 goluri pe meci. Procentajul de meciuri cu peste 2.5 goluri este de aproximativ 50%, iar ambele echipe au marcat în 55% din aceste meciuri.


     Analizând statisticile recente, Sanfrecce Hiroshima a reușit să obțină rezultate impresionante pe teren propriu. În ultimele cinci meciuri de acasă, au înregistrat trei victorii, un egal și o înfrângere. În aceste meciuri, echipa a marcat în medie 2.1 goluri pe meci și a încasat 1.1 goluri. De asemenea, 100% dintre meciurile de acasă ale Sanfrecce Hiroshima au avut peste 1.5 goluri, iar 50% au avut peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornerele, Sanfrecce Hiroshima are o medie de 8.5 cornere obținute pe meci și 2.6 cornere încasate, cu 70% dintre meciuri având peste 8.5 cornere și 60% având peste 9.5 cornere.


     Pe de altă parte, Vissel Kobe a avut dificultăți în meciurile din deplasare, neînregistrând nicio victorie în ultimele patru partide pe teren străin, cu o medie de 1.5 goluri marcate și 0.7 goluri încasate pe meci. În 70% dintre meciurile din deplasare ale Vissel Kobe, s-au marcat peste 1.5 goluri, iar 40% au avut peste 2.5 goluri. Echipa are, de asemenea, o medie de 7.1 cornere obținute pe meci și 5.3 cornere încasate, cu 90% dintre meciuri având peste 9.5 cornere și 80% având peste 10.5 cornere.


     Acest meci este crucial pentru ambele echipe, având în vedere că o victorie pentru Sanfrecce Hiroshima i-ar putea aduce mai aproape de primele locuri, în timp ce Vissel Kobe speră să își consolideze poziția în top 4. În plus, Sanfrecce Hiroshima va căuta să-și păstreze seria de invincibilitate pe teren propriu, în timp ce Vissel Kobe va încerca să pună capăt seriei negative de meciuri fără victorie în deplasare.

Sanfrecce Hiroshima: Formă, știri si statistici

     Sanfrecce Hiroshima a demonstrat o formă excelentă pe teren propriu în acest sezon, fiind una dintre echipele cu cele mai multe puncte obținute acasă în J1 League. Cu 34 de puncte acumulate până acum, echipa se află pe locul 7 în clasament, dar are ambiții mari de a urca în top 5 și de a-și asigura un loc în competițiile continentale. În ultimele cinci meciuri de acasă, Sanfrecce Hiroshima a obținut trei victorii, un egal și o înfrângere, demonstrând o formă solidă pe teren propriu.


     Echipa are o medie de 2.1 goluri marcate pe meci acasă și 1.1 goluri încasate. Sanfrecce Hiroshima a reușit să înscrie în fiecare dintre ultimele 10 meciuri disputate acasă, ceea ce arată capacitatea lor ofensivă remarcabilă. 100% dintre meciurile lor de acasă au avut peste 1.5 goluri, iar 50% au avut peste 2.5 goluri, ceea ce sugerează că partidele lor sunt adesea spectaculoase și pline de goluri.


     În ceea ce privește cornerele, Sanfrecce Hiroshima are o medie de 8.5 cornere obținute pe meci și 2.6 cornere încasate, cu 70% dintre meciuri având peste 8.5 cornere și 60% având peste 9.5 cornere. Aceste statistici indică faptul că echipa creează multe ocazii de gol și menține o presiune constantă asupra adversarilor.


     Goalgheterul echipei, Yuki Ohashi, a fost în formă excelentă în acest sezon, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere numeroase pase decisive. Alături de el, Pieros Sotiriou a contribuit cu 5 goluri, iar Naoto Arai și Mutsuki Kato au adăugat câte 4 și 3 goluri fiecare. Acești jucători cheie vor fi esențiali pentru Sanfrecce Hiroshima în meciul împotriva Vissel Kobe.


     Sanfrecce Hiroshima
are o apărare solidă, condusă de Sho Sasaki, Shuto Nakano și Tsukasa Shiotani, care au început fiecare dintre ultimele trei meciuri și au contribuit la menținerea unei linii defensive puternice. Portarul Keisuke Osako a demonstrat și el abilități remarcabile, fiind o piesă importantă în echipa gazdelor.


     Una dintre punctele forte ale Sanfrecce Hiroshima este capacitatea lor de a înscrie goluri în momente cruciale ale meciului, în special în a doua jumătate. Echipa a înscris 38% dintre golurile lor după minutul 75, arătând o rezistență și o capacitate de a lupta până la final. De asemenea, echipa are o medie de 3.2 goluri (marcate și încasate) pe meci acasă, ceea ce sugerează un stil de joc ofensiv și atractiv.


     Pe de altă parte, una dintre slăbiciunile echipei poate fi vulnerabilitatea defensivă în anumite momente ale jocului, mai ales în prima jumătate. Deși Sanfrecce Hiroshima are o apărare solidă, au încasat goluri în 60% dintre meciurile de acasă, ceea ce poate fi un punct de exploatat pentru adversari.


     În concluzie, Sanfrecce Hiroshima este o echipă puternică pe teren propriu, cu un atac eficient și o apărare solidă. Meciul împotriva Vissel Kobe va fi o oportunitate pentru echipă de a-și demonstra forța și de a obține o victorie importantă care să le consolideze poziția în clasament.

Vissel Kobe: Formă, știri si statistici

     Vissel Kobe este una dintre echipele de top din J1 League, ocupând locul 4 în clasament cu 37 de puncte acumulate în 21 de meciuri. Echipa a demonstrat o formă variabilă în meciurile din deplasare, dar rămâne o forță de temut datorită apărării lor solide și a jucătorilor ofensivi talentați.


     În ultimele cinci meciuri din deplasare, Vissel Kobe a înregistrat o victorie, un egal și trei înfrângeri. Echipa are o medie de 1.5 goluri marcate pe meci și 0.7 goluri încasate în meciurile din deplasare. Deși rezultatele recente nu au fost impresionante, echipa are potențialul de a pune probleme oricărei echipe din J1 League.


     Vissel Kobe
a demonstrat o capacitate defensivă remarcabilă, având cea mai bună apărare din ligă, cu doar 16 goluri încasate în 21 de meciuri. Pe teren străin, echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 40% dintre meciuri și a încasat mai puțin de 1 gol pe meci în medie. Această apărare solidă este condusă de jucători precum Thuler, Yuki Honda și Tetsushi Yamakawa.


     Pe plan ofensiv, Vissel Kobe se bazează pe jucători cheie precum Yoshinori Muto, care a marcat 7 goluri în acest sezon, și Taisei Miyashiro, care a contribuit cu alte 7 goluri. Yuya Osako, un alt atacant important, a înscris 5 goluri, inclusiv un gol important în victoria recentă împotriva Kashima Antlers.


     Una dintre punctele forte ale Vissel Kobe este capacitatea lor de a se apăra bine și de a organiza contraatacuri rapide, ceea ce le permite să profite de oportunitățile de gol. Echipa are o medie de 7.1 cornere obținute pe meci în deplasare, ceea ce indică un stil de joc ofensiv, bazat pe presiune și ocazii de gol.


     În ceea ce privește slăbiciunile, Vissel Kobe a avut dificultăți în a menține un nivel constant de performanță în deplasare, având o serie de patru meciuri fără victorie pe teren străin. De asemenea, echipa a marcat în 80% dintre meciurile din deplasare, dar a avut dificultăți în a înscrie mai mult de un gol pe meci, ceea ce poate fi o problemă împotriva unei echipe ofensive precum Sanfrecce Hiroshima.


     Comparând cele două echipe, Sanfrecce Hiroshima are un atac mai eficient, în timp ce Vissel Kobe se bazează pe o apărare solidă. Acest contrast face ca meciul să fie unul extrem de interesant, cu Sanfrecce Hiroshima încercând să își impună jocul ofensiv, iar Vissel Kobe să își mențină disciplina defensivă.


     În concluzie, Vissel Kobe este o echipă solidă, cu o apărare puternică și jucători ofensivi talentați. Meciul împotriva Sanfrecce Hiroshima va fi o provocare importantă, dar echipa are potențialul de a obține un rezultat pozitiv dacă își poate menține forma defensivă și poate profita de oportunitățile de gol.

Ponturi Pariuri Japonia J1 League

     Bine ai venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru a găsi cele mai precise ponturi pariuri Japonia. Indiferent dacă ești un parior cu experiență sau abia ai început să explorezi lumea pariurilor sportive, site-ul nostru îți oferă toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a-ți maximiza șansele de câștig. Japonia este cunoscută pentru ligile sale de fotbal competitive și pentru echipele sale de top, iar noi suntem aici să te ajutăm să navighezi prin aceste competiții cu ponturi Japonia actualizate și precise.

     Unul dintre meciurile cele mai așteptate și analizate din fotbalul japonez este cel dintre Sanfrecce Hiroshima și Vissel Kobe. Aceste echipe au demonstrat în repetate rânduri că pot oferi un fotbal de calitate și spectaculos, iar confruntările lor sunt mereu pline de intensitate și imprevizibilitate. La xpertbet.ro, îți oferim ponturi pariuri Sanfrecce Hiroshima Vissel Kobe bazate pe analize detaliate și informații actualizate. Echipa noastră de experți studiază în detaliu fiecare aspect al acestor echipe, de la forma jucătorilor până la tactici și strategii, pentru a-ți oferi ponturi bune azi care să te ajute să iei cele mai bune decizii.

     Sanfrecce Hiroshima, cu o istorie impresionantă în J-League, este cunoscută pentru disciplina și organizarea sa defensivă. Echipa a avut numeroase performanțe notabile de-a lungul anilor și continuă să fie un adversar de temut în fiecare sezon. Analizăm atent fiecare meci pentru a-ți oferi ponturi pariuri Japonia bazate pe performanțele recente ale jucătorilor de la Sanfrecce Hiroshima, strategii de joc și alte detalii esențiale.

     De cealaltă parte, Vissel Kobe este cunoscută pentru atacul său puternic și pentru jucătorii de clasă mondială pe care îi are în echipă. Cu un stil de joc ofensiv și spectaculos, Vissel Kobe a reușit să se impună ca una dintre echipele de top din Japonia. Echipa noastră analizează în profunzime fiecare aspect al jocului celor de la Vissel Kobe pentru a-ți oferi ponturi pariuri Sanfrecce Hiroshima Vissel Kobe de încredere, care să reflecte performanțele și potențialul acestei echipe extraordinare.

     Pe xpertbet.ro, nu ne limităm doar la oferirea de ponturi Japonia. Scopul nostru este să te ajutăm să înțelegi mai bine lumea pariurilor sportive, să adopți strategii eficiente și să îți gestionezi corect bugetul de pariuri. Pe lângă ponturi pariuri experți, oferim și sfaturi utile și analize detaliate pentru o gamă largă de sporturi și competiții. Astfel, vei avea acces la cele mai bune informații indiferent de preferințele tale sportive.

     Pentru a-ți maximiza șansele de câștig, este important să fii mereu informat și să urmezi sfaturile experților noștri. Ponturi bune azi sunt actualizate constant, ținând cont de ultimele noutăți și schimbări din lumea sportului. Fiecare predicție este susținută de argumente solide și de o înțelegere profundă a dinamicii jocului, astfel încât să ai la dispoziție cele mai relevante și precise informații pentru a lua decizii corecte.

     Un alt aspect crucial al ponturilor pariuri Sanfrecce Hiroshima Vissel Kobe este analiza detaliată a factorilor externi care pot influența rezultatul meciului. Condițiile meteo, starea gazonului, absențele jucătorilor cheie și multe alte variabile sunt luate în considerare pentru a oferi o imagine completă și corectă a meciului. Astfel, te asigurăm că fiecare pont pe care îl primești este fundamentat pe o bază solidă de informații și analize.

     Echipa noastră de experți este formată din analiști sportivi cu o vastă experiență în domeniul pariurilor. Fiecare membru al echipei aduce o contribuție valoroasă, asigurându-se că ponturile pariuri experți sunt de cea mai înaltă calitate. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să devii un parior de succes.

     Pe xpertbet.ro, nu doar că primești ponturi pariuri Japonia, dar ai parte și de o experiență completă în lumea pariurilor sportive. Îți oferim toate resursele necesare pentru a avea succes în pariurile tale, de la analize detaliate și predicții precise, până la sfaturi utile despre gestionarea bugetului și strategii de pariere.

     În concluzie, xpertbet.ro este partenerul tău de încredere în domeniul pariurilor sportive. Cu ajutorul ponturilor Japonia și al analizelor detaliate pe care le oferim, vei fi mereu cu un pas înainte și vei putea face pariuri informate și câștigătoare. Te invităm să explorezi site-ul nostru și să descoperi toate beneficiile pe care le oferim. Nu uita să revii zilnic pentru ponturi bune azi și pentru cele mai recente și relevante informații din lumea sportului. Cu xpertbet.ro, pariurile tale sunt pe mâini bune!

     Indiferent de echipa pe care o susții sau de tipul de pariuri pe care le preferi, la xpertbet.ro vei găsi mereu ponturi pariuri Japonia care să te ajute să iei decizii corecte. Analizăm constant evoluția echipelor și jucătorilor, oferindu-ți ponturi Japonia bazate pe date actualizate și pe o înțelegere profundă a jocului. Fiecare pont este gândit pentru a-ți maximiza șansele de câștig și pentru a-ți oferi o experiență de pariere cât mai plăcută și profitabilă.

     Te invităm să te alături comunității noastre de pariori și să profiți de toate avantajele pe care le oferim. Cu xpertbet.ro, ai acces la cele mai bune ponturi pariuri experți, analize detaliate și sfaturi utile care te vor ajuta să devii un parior de succes. Nu ezita să explorezi toate resursele disponibile pe site-ul nostru și să te informezi constant pentru a lua cele mai bune decizii în pariurile tale sportive.

     Așadar, fie că ești interesat de ponturi pariuri Sanfrecce Hiroshima Vissel Kobe sau de orice alt meci din ligile japoneze, xpertbet.ro este locul unde vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Suntem dedicați să îți oferim cele mai bune servicii și să te ajutăm să ai succes în lumea pariurilor sportive.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri