Type to search

Stiri Diverse

Norvegia Caută Revanșa într-un Amical cu Kosovo

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Norvegia, în Reconstrucție după Ratarea Calificării la Euro 2024

  Naționala Norvegiei nu a mai reușit să ajungă la o competiție majoră din 1998, iar absența de la Euro 2024 îi motivează enorm pe băieții lui Stale Solbakken să revină pe scena mare. Cu staruri precum Erling Haaland, Alexander Sorloth (accidentat) și Martin Odegaard în echipă, optimismul gazdelor este pe deplin justificat, în ciuda ratării calificării la turneul din Germania datorită unui eșec memorabil cu Scoția pe teren propriu.

  În Liga Națiunilor 2024-25, Norvegia va evolua în Liga B alături de Austria, Kazahstan și Slovenia. O victorie contra lui Kosovo în primul meci amical din această vară le-ar da un moral bun înaintea deplasării din weekend în Danemarca, pentru alt meci amical, ale cărui ponturi fotbal vor fi dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Accidentul lui Sorloth l-a forțat pe Solbakken să caute soluții alternative în atac. Oscar Bobb de la Manchester City și tânărul Erik Botheim de la Malmo FF sunt principalele variante pentru a-l sprijini pe Haaland miercuri seară. Mijlocașul Martin Odegaard, căpitanul Norvegiei, va fi în primul unsprezece al gazdelor.

Norvegia Caută Revanșa într-un Amical cu Kosovo
Stale Solbakken

Kosovo Speră la Un Rezultat Istoric

  Naționala statului Kosovo nu a reușit nici ea să ajungă la Euro 2024, clasându-se pe penultimul loc în grupa lor de calificare. Noul antrenor Franco Foda are misiunea grea de a revitaliza echipa, iar un rezultat pozitiv împotriva Norvegiei ar reprezenta un prim pas important, așa cum arată ultimele predicții fotbal europene.

  După ce au terminat pe locul doi în Liga C la ediția precedentă a Ligii Națiunilor, Kosovo are ca obiectiv promovarea, urmând să concureze cu Cipru, Lituania și România. Vedat Muriqi, golgheterul all-time al lui Kosovo, va conduce linia de atac alături de Edon Zhegrova, care a impresionat în Europa Conference League și de Amir Rrahmani, căpitanul lui Kosovo. Lipsa lui Milot Rashica din cauza accidentării reprezintă o pierdere pentru oaspeți.

Norvegia Caută Revanșa într-un Amical cu Kosovo
Franco Foda

Formații probabile

  Norvegia:

Nyland; Ajer, Hanche-Olsen, Ostigard, Wolfe; Odegaard, Thorstvedt, Berge; Larsen, Haaland, Bobb

  Kosovo:

Muric; Vojvoda, Am. Rrahmani, Aliti, Paqarada; Idrizi, V. Berisha; Zhegrova, B. Berisha, Rashani; Muriqi

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri