Type to search

Stiri Euro 2024

Belgia Își Caută Forma pentru Euro 2024 într-un Amical Intens cu Muntenegru

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Belgia Intră în Ultima Linie Dreaptă spre Euro 2024

  Naționala Belgiei începe seria de amicale de pregătire pentru Euro 2024 cu un meci pe teren propriu contra Muntenegrului. „Diavolii Roșii” nu se mai află în perioada lor de vârf, iar absența portarului Courtois, precum și vârsta vedetelor De Bruyne și Lukaku îi coboară pe lista favoriților la Euro 2024, conform recentelor ponturi fotbal dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Totuși, sub conducerea lui Domenico Tedesco, Belgia rămâne o echipă invincibilă, cu 12 meciuri fără înfrângere (8 victorii și 4 remize). Tedesco are un moral bun înaintea debutului la Euro 2024, în special după victoria cu Germania în deplasare și remiza cu Anglia.

  Un prim test pentru Tedesco va fi miercurea aceasta contra Muntenegrului, urmând apoi un amical cu Luxemburg, înaintea meciului inaugural din Grupa B contra Slovaciei.

Belgia Își Caută Forma pentru Euro 2024 într-un Amical Intens cu Muntenegru
Domenico Tedesco

Muntenegru, în Căutarea Surprizei chiar la Aniversarea lui De Bruyne

  Muntenegru vine la Bruxelles cu moralul ridicat după două victorii consecutive sub comanda noului antrenor Robert Prosinecki. De altfel, Muntenegrul a pierdut doar de două ori în ultimele lor opt meciuri, demonstrând o formă bună. Acesta este al doilea meci amical din această săptămână pentru Muntenegru, urmând o deplasare în Georgia înainte de meciurile din Liga Națiunilor contra Turciei, Țării Galilor și Islandei.

  Conform recentelor statistici fotbal europene, acest meci va fi abia a doua întâlnire directă dintre cele două națiuni, prima partidă încheindu-se la egalitate, 2-2, în 2012. Pentru Kevin De Bruyne, meciul cu Muntenegru va fi o seară specială, deoarece va consemna a 100-a sa prezență la națională. Axel Witsel revine la națională după o perioadă de absență, iar Stevan Jovetic va fi căpitanul oaspeților.

Belgia Își Caută Forma pentru Euro 2024 într-un Amical Intens cu Muntenegru
Robert Prosinecki

Formații probabile

  Belgia:

Sels; Castagne, Debast, Vertonghen, Theate; Onana, Tielemans; Trossard, De Bruyne, Doku; Lukaku

  Muntenegru:

Sarkic; Vukcevic, Vujacic, Dreskovic, Vukcevic; Jankovic, Bakic; Jovovic, Jovetic, Camaj; Mugosa

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri