Type to search

Stiri Euro 2024

Franța Dorește Revanșa Înainte de Euro 2024 într-un Amical cu Luxemburg

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Franța, Favorită Indiscutabilă

  Franța își începe seria de amicale de pregătire pentru Euro 2024 cu un meci împotriva Luxemburgului, disputat pe teren propriu. Campioana mondială din 2018, condusă de Didier Deschamps, are de luat revanșa după eliminarea din optimile Euro 2020 și înfrângerea dureroasă la penalty-uri contra Argentinei la Cupa Mondială din 2022.

  Franța a avut o campanie de calificare aproape perfectă, încheiată cu 22 de puncte din 24 posibile, inclusiv o victorie record, 14-0 cu Gibraltar. La Euro 2024, Les Bleus se află într-o grupă grea alături de Olanda, Polonia și Austria, iar eșecul cu Germania în ultimul amical a ridicat semne de întrebare. Franța nu a mai pierdut două amicale consecutive pe teren propriu din 2013, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

Franța Dorește Revanșa Înainte de Euro 2024 într-un Amical cu Luxemburg
Didier Deschamps

Luxemburg Speră la O Nouă Surpriză

  Luxemburgul nu a reușit să se califice la Euro 2024, dar a terminat pe locul 3 în grupa lor de calificare, acumulând 17 puncte din 10 meciuri. Visul lor de a promova în Liga Națiunilor s-a spulberat în fața Georgiei în play-off, dar o victorie recentă cu Kazahstan arată că naționala este în progres.

  Ultimele două amicale dinaintea Ligii Națiunilor sunt teste excelente pentru echipa condusă de Luc Holtz, care va da piept cu Franța și Belgia. Deși au pierdut de 16 ori în fața Franței din 18 meciuri, ei au reușit în 2018 o remiză albă la ultimul lor meci direct, ale cărui ponturi pariuri au fost vizibile la vremea respectivă pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Franța Dorește Revanșa Înainte de Euro 2024 într-un Amical cu Luxemburg
Luc Holtz

Formații probabile

  Franța:

Maignan; Kounde, Pavard, Upamecano, T. Hernandez; Zaire-Emery, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

  Luxemburg:

Moris; Bohnert, Chanot, Mahmutovic, Jans; Sinani, S. Thill, Olesen, Martins Pereira, Dardari; Rodrigues

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri