Type to search

Stiri Euro 2024

Spania Inițiază Ultimele Teste pentru Euro 2024 într-un Amical cu Andorra

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Spania, în Căutarea Gloriei la Euro 2024

  Spania începe seria de meciuri de pregătire pentru Euro 2024 cu un amical contra Andorrei pe Estadio Municipal Nuevo Vivero. Gazdele au o singură victorie în acest an calendaristic și își doresc să își îmbunătățească forma sub conducerea antrenorului Luis de la Fuente, confirmând recentele predicții fotbal europene.

  Spania a câștigat trofeul UEFA Nations League ediția 2022-23 și s-a calificat la Euro 2024 suferind doar o înfrângere. La turneu, Spania are o grupă grea cu Italia, Croația și Albania. Înaintea meciului de deschidere contra Croației, Spania joacă două amicale: contra Andorrei și apoi cu Irlanda de Nord.

  În ciuda înfrângerii cu Columbia, suferită în luna martie, Spania rămâne o echipă favorită la titlul european. Totuși, o serie de trei meciuri fără victorie ar putea crea îngrijorări înainte de Euro 2024, turneu ale cărui meciuri vor fi însoțite de cele mai inspirate ponturi pariuri elaborate de experți ponturi pariuri sportive.

Spania Inițiază Ultimele Teste pentru Euro 2024 într-un Amical cu Andorra
Luis de la Fuente

Andorra Speră la O Minune contra Spaniei

  Andorra a terminat pe ultimul loc în grupa lor de calificare pentru Euro 2024, reușind doar două puncte din 10 meciuri. Oaspeții nu au mai câștigat de 15 partide, ultimul lor succes fiind înregistrat în septembrie 2022 contra lui Liechtenstein, conform ultimelor statistici fotbal europene.

  Chiar dacă nu are mari speranțe de victorie, Andorra speră să repete prestația onorabilă din 2006, atunci când a pierdut primind doar patru goluri în singura lor confruntare directă dintre cele două naționale, înregistrată în iunie 2006.

Spania Inițiază Ultimele Teste pentru Euro 2024 într-un Amical cu Andorra
Koldo Alvarez

Formații probabile

  Spania:

Raya; Navas, Cubarsi, Le Normand, Cucurella; Rodri, Zubimendi; Oyarzabal, Fermin, Ferran; Perez

  Andorra:

Alvarez; San Nicolas, Llovera, Vales, Garcia, Cervos; Alaez, Guillen, Vales, Pujol; Cucu

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri