Type to search

Stiri Ligue 1

Nice vs. Paris Saint-Germain: Duel pentru Locurile Destinate Ligii Campionilor în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share

Nice: În Căutarea Locurilor de Liga Campionilor

  Nice și Paris Saint-Germain se întâlnesc într-un meci crucial pentru locurile cu acces în Liga Campionilor din Ligue 1, ale cărui ponturi Franța sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Nice își propune să obțină o victorie împotriva campioanei pentru a-și întări șansele de calificare în Champions League.

  După o perioadă dificilă în Ligue 1, Nice pare să-și fi revenit în formă, acumulând trei victorii și trei meciuri fără gol primit în ultimele cinci meciuri, conform ultimelor statistici fotbal din Franța. Echipa lui Francesco Farioli speră să își continue seria bună și să câștige puncte prețioase în lupta pentru locurile destinate Ligii Campionilor.

Nice vs. Paris Saint-Germain: Duel pentru Locurile Destinate Ligii Campionilor în Ligue 1
Francesco Farioli

Paris Saint-Germain: Cu Gândul la Cupa Franței

  Paris Saint-Germain, deja campioană în Ligue 1, se pregătește să își încheie sezonul înfruntând Nice într-un meci fără miză din punctul de vedere al proaspetei campioane. Cu ochii însă pe finala Cupei Franței, PSG speră să rămână neînvinsă în ultimele două meciuri de campionat și să își păstreze forma excelentă pe teren străin. În tur, Nice a câștigat surprinzător cu 3-2 pe Parc des Princes. 

  Nice are șansa de a se apropia de locurile din Liga Campionilor în ultimele etape ale sezonului, în timp ce PSG vizează să rămână invincibilă pe teren străin., confirmând ultimele predicții fotbal din Ligue 1. Confruntarea dintre cele două echipe promite un spectacol de fotbal intens și imprevizibil.

Nice vs. Paris Saint-Germain: Duel pentru Locurile Destinate Ligii Campionilor în Ligue 1
Luis Enrique

  Nice:

Bulka; Mendy, Todibo, Dante, Bard; Sanson, Rosario, Thuram; Boga, Moffi, Cho

  Paris Saint-Germain:

Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Beraldo, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz; Dembele, Mbappe, Barcola

Taguri