Type to search

Stiri La Liga

Celta Vigo vs. Athletic Bilbao: Încleștare Decisivă pentru Supraviețuire în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Celta Vigo: În Luptă pentru Supraviețuire

  Celta Vigo și Athletic Bilbao se duelează într-un meci crucial pentru supraviețuire în La Liga, ale cărui ponturi La Liga sunt explicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri. Celta se află într-o poziție dificilă în clasament, dar își propune să obțină victoria împotriva lui Athletic pentru a-și asigura matematic salvarea de la retrogradare.

  Celta Vigo a suferit o serie de înfrângeri consecutive în deplasare, dar echipa condusă de Claudio Giraldez este hotărâtă să-și revină și să obțină cele trei puncte cruciale în fața lui Athletic Bilbao. Cu o diferență de cinci puncte față de locul de retrogradare, fiecare meci este vital pentru Celta în lupta pentru supraviețuire.

Celta Vigo vs. Athletic Bilbao: Încleștare Decisivă pentru Supraviețuire în La Liga
Claudio Giraldez

Ambiții Europa League pentru Athletic

  Athletic Bilbao caută să-și asigure calificarea în Europa League și un loc în partea superioară a clasamentului. Cu un bilanț defensiv solid și un atac periculos, Athletic speră să obțină o victorie împotriva lui Celta și să-și consolideze poziția în topul clasamentului. În tur, Athletic a învins Celta cu 4-3.

  Athletic Bilbao se bazează pe o apărare solidă și pe atacul eficient condus de Inaki Williams pentru a obține succesul împotriva lui Celta. Cu speranțe reduse pentru Liga Campionilor, echipa condusă de Ernesto Valverde își îndreaptă atenția către Europa League și speră să își îndeplinească obiectivele sezonului.

Celta Vigo vs. Athletic Bilbao: Încleștare Decisivă pentru Supraviețuire în La Liga
Ernesto Valverde

Formații probabile

  Celta Vigo:

Guaita; Nunez, Starfelt, Jailson; Mingueza, Beltran, Rodriguez, Alvarez; Aspas, Swedberg, Larsen

  Athletic Bilbao:

Simon; De Marcos, Paredes, Vivian, Lekue; Prados, Vesga; I Williams, Muniain, N Williams; Villalibre

Taguri