Type to search

Stiri La Liga

Atletico Madrid în Căutarea Locului de Liga Campionilor: Duel Decisiv cu Getafe în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share

Atletico Madrid: În Luptă pentru Top Patru

  Atletico Madrid vizează calificarea în Liga Campionilor cu o victorie împotriva lui Getafe. După trei victorii consecutive, echipa lui Diego Simeone este pe punctul de a-și asigura un loc în competiția de cluburi de top din Europa, dar Getafe nu va ceda ușor pe teren propriu, conform recentelor predicții fotbal din La Liga.

  Oaspeții sunt într-o formă impresionantă, cu trei victorii consecutive în La Liga, și sunt determinați să-și consolideze poziția în topul clasamentului. Cu un loc în Liga Campionilor la îndemână, Atletico Madrid își îndreaptă atenția către un duel crucial cu Getafe, ale cărui ponturi Spania sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Atletico Madrid în Căutarea Locului de Liga Campionilor: Duel Decisiv cu Getafe în La Liga
Diego Simeone

Getafe: În Căutarea Rezultatelor Pozitive

  Getafe se confruntă cu o serie de rezultate nefericite și caută să-și revină după două înfrângeri consecutive fără gol marcat, potivit ultimelor statistici fotbal din La Liga. Cu obiectivul de a obține o poziție în partea superioară a clasamentului, echipa trebuie să-și găsească forma rapid și să își pună amprenta în duelul cu Atletico Madrid. În tur, Getafe a remizat pe terenul lui Atletico, 3-3.

  Getafe speră să întrerupă seria de trei succese consecutive ale echipei lui Simeone și să obțină o victorie importantă împotriva lui Atletico Madrid. Cu absențe importante în lot, echipa aflată sub comanda antrenorului Jose Bordalas va depune eforturi maxime pentru a se impune în fața unui adversar puternic.

Atletico Madrid în Căutarea Locului de Liga Campionilor: Duel Decisiv cu Getafe în La Liga
Jose Bordalas

Formații probabile

  Getafe:

Soria; Carmona, Djene, Alderete, Rico; Maksimovic, Milla; Greenwood, Moriba, Rodriguez; Latasa

  Atletico Madrid:

Oblak; Witsel, Gimenez, Hermoso; Azpilicueta, De Paul, Koke, Lino; Llorente; Griezmann, Morata

Taguri