Type to search

Stiri Ligue 1

Reims vs. Marseille: Ultimul Asalt pentru Locurile Europene din Clasamentul Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Reims: O Ultimă Confruntare fără Miză

  Reims intră în acest meci fără presiune, iar de acest lucru ar putea beneficia echipa vizitatoare, Olimpique Marseille. Cu un nou antrenor interimar, Samba Diawara, Reims caută să obțină un rezultat pozitiv într-un meci ale cărui ponturi Franța sunt disponibile online. În schimb, Marseille luptă pentru un loc în top șase care permite calificarea în Europa nference League.

  După o serie de rezultate nesatisfăcătoare, Reims și-a recăpătat forma în ultimele săptămâni. Echipa a reușit să obțină un punct important într-un meci tensionat împotriva lui Brest, un rezultat care le dă speranțe pentru ultimele etape ale sezonului, potrivit recentelor predicții fotbal din Ligue 1.

Reims vs. Marseille: Ultimul Asalt pentru Locurile Europene din Clasamentul Ligue 1
Samba Diawara

Marseille: În Căutarea Locului Șase

  Marseille vine după o victorie împotriva lui Lorient și speră să urce pe locul șase în Ligue 1. Cu un atac condus de Pierre-Emerick Aubameyang, Marseille vizează să își îmbunătățească forma pe teren străin și să obțină cele trei puncte cruciale, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În tur, Marseille a învins Reims pe Velodrome cu 2-1.

  Cu doar două meciuri rămase în acest sezon, presiunea este ridicată pentru Marseille. Elevii lui Jean-Louis Gasset sunt hotărâți să își consolideze poziția în topul clasamentului și să-și asigure un loc în competițiile europene pentru sezonul viitor, iar acest meci împotriva lui Reims este crucial în această bătălie.

Reims vs. Marseille: Ultimul Asalt pentru Locurile Europene din Clasamentul Ligue 1
Jean-Louis Gasset

Formații probabile

  Reims:

Diouf; Foket, Agbadou, Abdelhamid, Akieme; Muntesi, Richardson, Teuma; Nakamura, Diakite, Ito

  Marseille:

Lopez; Mbemba, Gigot, Balerdi; Clauss, Kondogbia, Veretout, Merlin; Ndiaye, Harit; Aubameyang

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri