Type to search

Stiri Ligue 1

Nice vs. Le Havre: Bătălia pentru Obiective Diferite în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Nice - În Căutarea Stabilității în Top Patru al Clasamentului

  Nice se pregătește pentru o confruntare crucială cu Le Havre, în încercarea de a-și asigura un loc în top patru al Ligue 1. Cu un parcurs solid în ultimele meciuri și o apărare de neînvins, gazdele speră să-și consolideze prezența în partea superioară a clasamentului după finalul acestui meci, ale cărui ponturi Franța sunt disponibile online datorită celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Nice vine după patru meciuri consecutive fără înfrângere în Ligue 1 și își menține speranțele pentru un loc în Liga Campionilor. Cu o apărare solidă și un atac periculos, echipa condusă de Francesco Farioli sunt hotărâte să obțină cele trei puncte în confruntarea cu Le Havre.

Nice vs. Le Havre: Bătălia pentru Obiective Diferite în Ligue 1
Francesco Farioli

Le Havre - Încercarea de a-și Asigura Supraviețuirea

  Le Havre se pregătește să lupte pentru supraviețuire în fața lui Nice, având în vedere rezultatele lor recente. Cu un parcurs modest, oaspeții speră să evite retrogradarea și să obțină un rezultat pozitiv în duelul de vineri. În tur, Le Havre a învins Nice cu 3-1.

  Sub conducerea lui Luka Elsner, Le Havre vine după două rezultate bune și speră să-și asigure matematic supraviețuirea în Ligue 1. Cu un meci dificil împotriva lui Nice, oaspeții sunt determinați să lupte pentru fiecare punct pentru a rămâne în prima ligă franceză, confirmând ultimele predicții fotbal din Franța.

Nice vs. Le Havre: Bătălia pentru Obiective Diferite în Ligue 1
Luka Elsner

Formații probabile

  Nice:

Bulka; Rosario, Todibo, Dante, Bard; Sanson, Ndayishimiye, Thuram; Cho, Guessand, Boga

  Le Havre:

Desmas; Youte Kinkoue, Lloris, Sangante; Salmier, Toure, Targhalline, Operi; Kechta; Casimir, Ayew

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri