Type to search

Stiri Ligue 1

Brest vs. Reims: Bătălie Totală în Ligue 1 pentru Un Loc în Top Patru

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Brest - În Căutarea Consolidării Poziției în Top Patru din Ligue 1

  Brest se pregătește să își asigure un loc în top patru al Ligue 1 într-un duel crucial cu Reims. Cu doar o victorie în ultimele patru meciuri, echipa lui Eric Roy își dorește să-și consolideze poziția pentru calificarea în Liga Campionilor, într-un meci ale cărui ponturi Franța sunt disponibile prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Brest a reușit să-și mențină locul în primele patru echipe ale clasamentului, dar forma lor recentă ridică întrebări. Cu o serie de rezultate fluctuante, inclusiv o remiză fără goluri cu Nantes, Brest trebuie să obțină puncte împotriva lui Reims pentru a-și atinge obiectivele din acest sezon, confirmând recentele pronosticuri fotbal din Ligue 1.

Brest vs. Reims: Bătălie Totală în Ligue 1 pentru Un Loc în Top Patru
Eric Roy

Reims - Încercarea de Schimbare a Direcției Sub O Nouă Conducere

  Reims se pregătește să-și continue sezonul sub noua conducere, după plecarea antrenorului Will Still. Cu o serie recentă de trei înfrângeri consecutive și un nou antrenor interimar, Samba Diawara, Reims încearcă să-și regăsească direcția în ultimele meciuri ale sezonului. În tur, Brest a învins cu 2-1 Reims în deplasare.

  Reims a avut o serie de rezultate negative sub îndrumarea lui Still și trebuie să schimbe cursul sub conducerea lui Diawara. Cu un singur succes în ultimele cinci meciuri și o defensivă vulnerabilă, Reims se așteaptă la un meci dificil împotriva lui Brest dar caută să-și recâștige forma, potrivit ultimelor predicții fotbal din Franța.

Brest vs. Reims: Bătălie Totală în Ligue 1 pentru Un Loc în Top Patru
Samba Diawara

Formații probabile

  Brest:

Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Locko; Magnetti, Martin; Pereira Lage, Camara, Satriano; Mounie

  Reims:

Diouf; Foket, Agbadou, Abdelhamid, Koudou; Teuma, Munetsi, Richardson; Ito, Diakite, Nakamura

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri