Type to search

Stiri Liga Portugal

Confruntare Fierbinte pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Chaves vs. Famalicao

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Chaves - Ultima Șansă de Evitare a Retrogradării

  Chaves găzduiește Famalicao într-un meci crucial pentru evitarea retrogradării din Liga Portugal, știind că doar o victorie îi poate ține în prima ligă portugheză. Cu doar două meciuri rămase și o poziție precară în clasament, Chaves trebuie să obțină un rezultat pozitiv într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt expuse pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  După o serie dificilă de rezultate negative, echipa condusă de antrenorul Moreno (Joao Miguel da Cunha Teixeira) trebuie să luptedin răsputeri pentru a-și menține șansele de supraviețuire. Cu un program dificil înainte, gazdele sunt conștiente că trebuie să obțină puncte în meciul împotriva lui Famalicao pentru a a evita retrogradarea din Liga Portugal.

Confruntare Fierbinte pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Chaves vs. Famalicao
Moreno

Famalicao - Determinare pentru un Final Puternic

  Famalicao vine după o victorie importantă împotriva lui Benfica și este determinată să încheie sezonul în forță. Cu un loc în partea superioară a clasamentului deja asigurat, oaspeții vor să-și continue forma bună și să obțină rezultate pozitive în ultimele două meciuri ale sezonului, confirmând recentele predicții fotbal din Portugalia. În tur, cele două formații au terminat la egalitete, 2-2.

  După o serie de rezultate mai puțin satisfăcătoare, Famalicao vrea să demonstreze că este capabilă să încheie sezonul într-o notă pozitivă. Cu antrenorul Armando Evangelista care dorește ca echipa sa să-și mențină locul în partea superioară a clasamentului, meciul cu Chaves reprezintă o oportunitate importantă pentru a acumula punctele necesare.

Confruntare Fierbinte pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Chaves vs. Famalicao
Armando Evangelista

Formații probabile

  Chaves:

Souza; Fernandes, Vitoria, Nogueira; Correia, Essugo, Nwakali, Morim, Cruz; Hernandez, Ribeiro

  Famalicao:

Junior; Aguirregabiria, Mihaj, Haas, Moura; Youssouf, Topic; Rodriguez, Sa, Chiquinho; Danho

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri