Type to search

Stiri Diverse

Newport County, Echipă din League Two Înfruntă Manchester United în FA Cup

Avatar of Xpert Bet
Share

Duel Inegal pe Rodney Parade - Newport vs. Man United

  Într-o confruntare ce promite să fie memorabilă, Newport County din League Two se pregătește să întâmpine Manchester United în FA Cup. Echipa managerului irlandez Graham Coughlan a demonstrat deja abilitățile sale învingând Eastleigh cu 3-1 în runda a treia, pregătindu-se acum pentru un duel epic cu gigantul din Premier League. 

  Cu doar șase puncte distanță de locurile de playoff din clasamentul League Two, Newport County vine după o serie impresionantă de trei victorii consecutive. După ce a învins surprinzător Wrexham, echipa lui Coughlan se află într-o formă solidă, pregătindu-se pentru confruntarea cu Man United și visând să scrie istorie în FA Cup.

Newport County, Echipă din League Two Înfruntă Manchester United în FA Cup
Graham Coughlan

Provocările lui Manchester United

  Manchester United și Erik ten Hag traversează un sezon dificil, iar presiunea crește odată cu meciul cu Newport. Cu absențe notabile în echipă, inclusiv cea a lui Anthony Martial, Manchester United trebuie să depășească o serie de dificultăți pentru a evita o surpriză din partea gazdelor, potrivit unor ponturi fotbal dedicate celor mai curajoși pariori.

  Cu absențe notabile în ambele tabere, se așteaptă ca Newport să abordeze meciul cu o formație defensivă, în timp ce Ten Hag va încerca să-și reîntregească formația, având în vedere că Anthony Martial și alți jucători cheie sunt indisponibili.

Newport County, Echipă din League Two Înfruntă Manchester United în FA Cup
Erik ten Hag

Formații probabile

  Newport County:

Townsend; McLoughlin, Delaney, Clarke, Bennett, Lewis; Morris, Charsley, Wildig; Palmer-Houlden, Evans

  Manchester United:

Bayindir; Wan-Bissaka, Varane, Kambwala, Dalot; Mainoo, McTominay; Antony, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Taguri

Lasa un comentariu