Type to search

Stiri La Liga

Confruntare de Top pe Wanda Metropolitano: Atletico Madrid vs. Valencia

Avatar of Xpert Bet
Share

Atletico în Formă Solidă: Lupta pentru Primele Locuri din La Liga

  Atletico Madrid, ocupanta locului patru în La Liga, se pregătește să întâlnească Valencia pe teren propriu. După calificarea în semifinalele Copa del Rey și victoria cu 1-0 asupra Sevillei în ultima rundă, Atletico își menține poziția puternică în clasament. Cu 41 de puncte din 20 de meciuri, aceștia se află la egalitate cu Athletic Bilbao pe locul cinci și sunt la 11 puncte distanță de liderul Girona. Chiar dacă titlul pare dificil, Atletico are ochii pe Copa del Rey dar și Champions League. 

  Atletico Madrid și Valencia au avut un istoric interesant, cu o victorie cu 3-0 a lui Valencia în meciul din acest sezon. Totuși, Atletico are un istoric pozitiv pe teren propriu. Cu doar două absențe notabile, Azpilicueta și Lemar, Simeone ar putea menține același unsprezece de succes. Griezmann și Morata ar putea rămâne în atac, oferind o provocare serioasă defensivei lui Valencia.

Confruntare de Top pe Wanda Metropolitano: Atletico Madrid vs. Valencia
Diego Simeone

Valencia în Căutarea Performanței: Formă Ascendentă și Perspective

  Pe de altă parte, Valencia se bucură de o formă impresionantă, fiind neînvinsă în La Liga din decembrie. Cu 32 de puncte, ocupă locul șapte și aspiră la o calificare europeană. Victoria lor 1-0 împotriva lui Athletic Bilbao le-a consolidat poziția și au toate motivele să fie încrezători. Cu toate acestea, trebuie să depășească un record negativ înregistrat în deplasare împotriva lui Atletico, având ultima victorie în 2011.

  Ambele echipe au absențe notabile, cum ar fi Andre Almeida și Canos pentru Valencia și Azpilicueta și Lemar pentru Atletico. Cu o posibilă revenire a lui Llorente în mijlocul terenului, Atletico își pune speranțele într-o echipă stabilă. Ruben Baraja, antrenorul oaspeților, va trebui să găsească soluții pentru absențe și să profite de forma bună a lui Diego Lopez și Hugo Duro, într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite pe site-urile experților din domeniu.

Confruntare de Top pe Wanda Metropolitano: Atletico Madrid vs. Valencia
Ruben Baraja

Formații probabile

  Atletico Madrid:

Oblak; Witsel, Gimenez, Hermoso; Molina, Llorente, Koke, De Paul, Lino; Morata, Griezmann

  Valencia possible:

Mamardashvili; Foulquier, Mosquera, Paulista, Gaya; F Perez, Guillamon, Pepelu, Guerra; Duro, D Lopez

Taguri

Lasa un comentariu