Type to search

Stiri Champions League

Newcastle United Suferă O Înfrângere Dureroasă care Încheie Visul European

Avatar of Xpert Bet
Share

Speranțele lui Newcastle Spulberate pe St James' Park

  Într-o seară de miercuri, plină de emoție și tensiune, echipa engleză Newcastle United a fost forțată să își ia adio de la visul european, suferind o înfrângere, 1-2 în fața echipei AC Milan, chiar pe teren propriu. Această înfrângere nu doar că a eliminat Newcastle din Liga Campionilor, dar i-a scos complet din competițiile europene, un final dezamăgitor pentru o echipă cu aspirații mari.

  Prima repriză a meciului a arătat o echipă Newcastle plină de vigoare. Victoria era esențială pentru Newcastle, în contextul în care Paris Saint-Germain era la egalitate, 1-1, cu Borussia Dortmund în celălalt meci al grupei. Un triumf îi putea propulsa în etapele eliminatorii ale competiției dar, în final, au ratat chiar și șansa de a se califica în Europa League – locul fiind ocupat de Milan.

  Atmosfera incandescentă de pe St James’ Park le-a oferit gazdelor o mână de ajutor la începutul meciului, dar prima oportunitate clară a venit abia în minutul 20. Joelinton, ajutat de Kieran Trippier, a avut o ocazie excelentă, dar Fikayo Tomori a salvat situația pentru Milan, respingând mingea de pe linia porții.

Newcastle United Suferă O Înfrângere Dureroasă care Încheie Visul European
Samuel Chukwueze după marcarea golului victoriei

Lupta lui Newcastle Până la Ultimul Fluier, Dar Fără Succes

  Milan a dat semne de revenire, Rafael Leao ratând o șansă dintr-un unghi dificil. Dar Joelinton a fost cel care a deschis scorul, cu un șut puternic, lăsându-l fără șanse pe portarul Maignan. Euforia a cuprins stadionul când mingea a intrat în plasă.

  În a doua repriză, Milan a intrat pe teren hotărâtă să își îmbunătățească jocul. Și nu a durat mult până când italienii au egalat, datorită unui efort colectiv care l-a avut în prim-plan pe Christian Pulisic. Newcastle a fost aproape să-și recapete avantajul, dar Maignan a intervenit salvator, deviind un șut puternic al lui Bruno Guimaraes în bară. 

  În ciuda eforturilor lui Newcastle de a marca golul victoriei, echipa a fost surprinsă pe contratac de adversari. Samuel Chukwueze, abia intrat pe teren, a reușit un șut perfect, trimițând mingea în poarta lui Dubravka și zdrobind speranțele gazdelor.

  În ciuda unei lupte aprige, înfrângerea a însemnat pentru Newcastle nu doar eliminarea din Liga Campionilor, ci și din fotbalul european, Milan ocupând locul al treilea, corespunzător calificării în primăvara competiției Europa League.

Newcastle United Suferă O Înfrângere Dureroasă care Încheie Visul European
Pulisic (11) egalează scorul pe St James' Park
Taguri

Lasa un comentariu