Type to search

Stiri MLS

New York City FC vs. San Jose Earthquakes: Duel Exploziv în MLS pe Yankee Stadium

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Forma Impresionantă a lui New York City FC

  New York City FC caută să-și continue forma excelentă în MLS când întâlnește San Jose Earthquakes pe Yankee Stadium, sâmbătă dimineață. Echipa gazdă a urcat pe locul trei în clasamentul Conferinței de Est, acumulând 26 de puncte în 15 meciuri. Deși au început sezonul cu trei înfrângeri consecutive, inclusiv o înfrângere neașteptată pe teren propriu în fața Portland Timbers, NYCFC a reușit să se redreseze spectaculos confirmând ultimele predicții fotbal din MLS.

  De la înfrângerea cu Cincinnati de pe 24 martie, băieții în albastru au pierdut doar un meci din ultimele zece jocuri de ligă, obținând a patra victorie consecutivă în weekend-ul trecut, când au învins New England Revolution cu 1-0 în deplasare. Această victorie a venit după o serie de meciuri dificile împotriva Toronto, Philadelphia Union și New York Red Bulls, toate într-o săptămână.

  Nick Cushing, antrenorul NYCFC, a reușit să schimbe complet dinamica echipei, obținând șapte victorii în ultimele opt meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal din MLS, consolidându-și poziția în topul Conferinței de Est, precum și în clasamentul Supports’ Shield.

New York City FC vs. San Jose Earthquakes: Duel Exploziv în MLS pe Yankee Stadium
Nick Cushing

Provocări Majore pentru San Jose Earthquakes

  De partea cealaltă, San Jose Earthquakes se află într-o situație dificilă, ocupând penultimul loc în Conferința de Vest, cu doar 11 puncte în 15 meciuri. După ce au abia reușit să prindă play-off-ul sezonul trecut, Quakes par să se lupte din nou pentru evitarea retrogradării. Echipa a reușit să pună capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive cu un egal 1-1 împotriva lui Austin, Jeremy Ebobisse marcând al patrulea său gol al sezonului și egalând recordul de goluri al clubului, deținut de Landon Donovan, cu 32 de goluri.

  Cu toate acestea, în ciuda unui atac decent, apărarea San Jose este cea mai slabă din MLS, primind deja 34 de goluri în acest sezon. În deplasare, echipa condusă de Luchi Gonzalez a obținut doar patru puncte în șapte meciuri, reușind să primească mai puțin de două goluri într-un meci ale cărui ponturi bune au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Absențele cheie din echipă, inclusiv Carlos Akapo și Vitor Costa, afectați de suspendări, precum și accidentările portarilor JT Marcinkowski și Daniel, vor fi un dezavantaj major. De cealaltă parte, William Yarbrough va continua probabil în poartă, în timp ce James Sands va reveni pentru NYCFC după suspendare, întărind mijlocul echipei gazdă.

New York City FC vs. San Jose Earthquakes: Duel Exploziv în MLS pe Yankee Stadium
Luchi Gonzalez

Formații probabile

  New York City FC:

Freese; Gray, Martins, Risa, O’Toole; Perea, Parks; Wolf, Rodriguez, Ojeda; Bakrar

  San Jose Earthquakes:

Yarbrough; Akapo, Rodrigues, Wilson, Costa; Yueill, Gruezo; Espinoza, Lopez, Pellegrino; Ebobisse

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri