Type to search

Stiri Diverse

Mexic și Bolivia Își Încep Pregătirile pentru Copa America pe Soldier Field

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Mexic: Renașterea Echipei După Eșecul CONCACAF

  Echipa națională a Mexicului revine în acțiune vineri seara pe Soldier Field din Chicago, pentru a-și începe pregătirile pentru Copa America cu un meci amical împotriva Boliviei. Acest meci este primul dintr-o serie de trei meciuri amicale menite să aducă echipa într-o formă maximă înaintea turneului continental care va avea loc în Statele Unite. După ce a pierdut finala CONCACAF Nations League în fața Statelor Unite, cu scorul de 2-0, echipa condusă de Jaime Lozano își propune să revină pe calea victoriilor.

  Potrivit recentelor statistici fotbal din zona CONCACAF, rezultatele recente ale Mexicului în meciurile amicale nu sunt tocmai favorabile, echipa reușind doar două victorii în ultimele opt partide. În ciuda acestui fapt, echipa a reușit să păstreze poarta intactă în două dintre aceste victorii, ambele cu scorul de 2-0 împotriva naționalelor din Guatemala și Ghana, evidențiind punctul cheie pe care trebuie să-l îmbunătățească pentru a asigura o victorie în această săptămână.

  Cu meciuri amicale programate împotriva Uruguayului și Braziliei, partida de vineri seara reprezintă cea mai bună șansă a Mexicului de a înregistra un rezultat pozitiv înainte de deschiderea turneului pe 23 iunie.

Mexic și Bolivia Își Încep Pregătirile pentru Copa America pe Soldier Field
Jaime Lozano

Bolivia: În Căutarea Consistenței Sub Conducerea lui Zago

  Bolivia, sub conducerea lui Antonio Carlos Zago, își propune să construiască pe baza succesului din ultimul meci amical, o victorie cu 1-0 împotriva Andorrei în martie. Rezultatele anterioare ale echipei au fost dezamăgitoare, cu șapte înfrângeri în opt meciuri, evidențiind dificultățile întâmpinate de echipă. Cu toate acestea, Zago a înregistrat deja două victorii notabile, 2-0 împotriva naționalei starului Peru și 1-0 împotriva Andorrei, ambele meciuri încheindu-se fără gol primit.

  Cu un parcurs încurajator sub conducerea lui Zago, Bolivia speră la o nouă prestație pozitivă pentru a găsi forma maximă înainte de deschiderea competiției Copa America împotriva gazdelor, Statele Unite, pe 23 iunie, meci ale cărui ponturi fotbal vor fi vizibile pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Echipa boliviană este determinată să demonstreze că îmbunătățirile observate sub noul antrenor nu sunt întâmplătoare, iar un rezultat pozitiv împotriva Mexicului ar consolida această percepție. De asemenea, Bolivia va încerca să profite de absențele notabile din lotul Mexicului, cum ar fi Hirving Lozano, Raul Jimenez și Guillermo Ochoa, pentru a-și maximiza șansele de succes.

  Printre jucătorii cheie ai Mexicului se numără Edson Alvarez, posibil să înceapă ca titular la mijlocul terenului și Santiago Gimenez, care a înscris 23 de goluri în Eredivisie pentru Feyenoord. Bolivia va miza pe Ramiro Vaca, autorul golului în victoria împotriva Andorrei, pentru a aduce creativitate și consistență în atac.

Mexic și Bolivia Își Încep Pregătirile pentru Copa America pe Soldier Field
Antonio Carlos Zago

Formații probabile

  Mexic:

Malagon; Sanchez, Montes, Vasquez, Arteaga; Chavez, Alvarez, Sanchez; Anatuna, Gimenez, Vega

  Bolivia:

Lampe; Quinteros, Alvarez, Sagredo; Saavedra, Cespedes, Justiniano, Duran; Vaca, Algarnaz, Sotomayor

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri