Type to search

Stiri Diverse

Derry City în Căutarea Locului Doi Împotriva lui Dundalk în Liga Irlandei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Derry City: În Lupta pentru Menținerea Locului Secund

  Derry City se deplasează vineri seară la Dundalk, căutând o victorie crucială care le-ar permite să rămână pe locul doi în clasamentul Ligii Irlandei. Deși ocupă o poziție superioară în clasament, Derry a avut dificultăți în a lega mai mult de două victorii consecutive pe parcursul sezonului. Echipa antrenată de Ruaidhri Higgins a reușit acest lucru doar de două ori, dar au acumulat suficient puncte pentru a rămâne în lupta cu Shelbourne.

  În ultimele șase meciuri, Derry a obținut doar două victorii, ambele cu scorul de 1-0 împotriva echipelor de pe locurile șase și șapte. După o înfrângere, 0-1 în fața lui Shamrock Rovers, echipa a remizat 2-2 cu Sligo Rovers, echipă aflată pe antepenultimul loc al clasamentului. Deși Derry a trebuit să revină de două ori pentru a obține un punct în acel meci, acest rezultat i-a oferit un impuls pozitiv înaintea confruntării cu Dundalk, un meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

Derry City în Căutarea Locului Doi Împotriva lui Dundalk în Liga Irlandei
Ruaidhri Higgins

Dundalk: Încercarea de A Evita Retrogradarea

  Dundalk se află într-o situație critică, fiind pe ultimul loc în clasament, la trei puncte distanță de penultimul loc și la șapte puncte de locul opt, care asigură siguranța. Potrivit ultimelor statistici fotbal din Liga Irlandei, echipa condusă de Jon Daly a înregistrat singurele două victorii ale sezonului în ultimele șase meciuri, înfrângând Bohemians și Shamrock în meciurile de acasă și menținând trei meciuri consecutive fără gol primit pe Oriel Park.

  Totuși, Dundalk a pierdut trei din ultimele patru meciuri, ceea ce ar putea afecta moralul echipei pe termen lung. Echipa a marcat mai mult de un gol într-un singur meci în tot sezonul, un dezavantaj semnificativ în fața unei echipe ofensive precum Derry. Cu John Mountney accidentat, Hayden Muller ar putea fi adus în echipă, iar Mayowa Animasahun ar putea fi mutat în mijlocul terenului. Cameron Elliott și Eoin Kenny sunt alte opțiuni pentru ofensiva echipei.

  Introducerea în a doua repriză a lui Cameron Dummigan, Cameron McJannett și Patrick McEleney a condus la revenirea lui Derry împotriva lui Sligo, iar cei trei sunt în discuție pentru acest meci. Ronan Boyce, Sam Todd și Sadou Diallo sunt jucătorii care riscă să lipsească din apărare și mijloc.

Derry City în Căutarea Locului Doi Împotriva lui Dundalk în Liga Irlandei
Jon Daly

  Dundalk:

Munro; Davies, Muller, Boyle, Bradshaw, Johnson; Durrant, Doyle, Animasahun, Horgan; Gullan

  Derry City:

Maher; Dummigan, McElneny, McJannett, Doherty; McEleney, O’Reilly, Patching; McMullan, Hoban, Duffy

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri