Type to search

Stiri Diverse

Duel de Foc pe Stockhorn Arena: Thun vs. Grasshopper Zurich în Meciul Decisiv pentru Super League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Thun Vizează Promovarea în Super League

  Thun se pregătește să întâmpine echipa Grasshopper Zurich pe stadionul Stockhorn Arena în a doua manșă a play-off-ului Super League elvețian, meci ale cărui ponturi fotbal sunt expuse online de experți ponturi pariuri. Echipa gazdă, Thun, are un obiectiv clar: promovarea în prima ligă a fotbalului elvețian. În primul meci, desfășurat pe stadionul Letzigrund din Zurich, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, datorită unui penalty convertit  în prelungiri de Giotto Morandi pentru Grasshopper.

  Thun a avut un sezon impresionant în liga secundă elvețiană, acumulând 76 de puncte în 36 de meciuri, terminând pe locul doi. Echipa din Oberlandul Bernese nu este străină de play-off-uri, având deja trei participări în ultimele cinci sezoane, dar de fiecare dată a ratat promovarea. Cu toate acestea, echipa condusă de Mauro Lustrinelli speră că de această dată va reuși să își asigure locul în Super League, mai ales că este neînvinsă în ultimele trei întâlniri cu Grasshopper, având două victorii și un egal.

Duel de Foc pe Stockhorn Arena: Thun vs. Grasshopper Zurich în Meciul Decisiv pentru Super League
Mauro Lustrinelli

Grasshopper Zurich Luptă pentru Supraviețuire

  Grasshopper Zurich se află într-o situație dificilă, luptând să-și păstreze statutul de echipă de Super League. După ce a terminat sezonul regulat în zona de play-off pentru retrogradare, cu 38 de puncte din 38 de meciuri, echipa din Zurich trebuie să câștige în deplasare pentru a evita prima lor retrogradare din 2020-21. Potrivit recentelor statistici fotbal din Elveția, Grasshopper dorește să pună capăt unei serii de zece meciuri fără victorie în deplasare, ultima lor victorie în afara terenului propriu fiind obținută tocmai în decembrie trecut.

  Antrenorul Marco Schällibaum se confruntă cu o provocare majoră, având în vedere absențele semnificative din echipă. Meritan Shabani și Michael Kempter sunt accidentați grav, iar Dijon Kameri este indisponibil până luna viitoare. Cu toate acestea, Tsiy-William Ndenge, Francis Momoh și Giotto Morandi sunt jucători de urmărit, care pot face diferența pe teren. Conform ultimelor predicții fotbal elvețiene, meciul decisiv se anunță a fi unul intens, cu ambele echipe dorind să-și îndeplinească obiectivele.

Duel de Foc pe Stockhorn Arena: Thun vs. Grasshopper Zurich în Meciul Decisiv pentru Super League
Marco Schällibaum

Formații probabile

  Thun:

Hammel; Abels, Tobersi, Seko, Ndicka; Abrashi, Ndenge; Momoh, Morandi, Mabil; Abubakar

  Grasshopper Zurich:

Matic; Dahler, Sutter, Burki, Franke; Bertone, Janjicic, Roth; Santos; Gutbub, Kone

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri