Type to search

Stiri Serie A

Napoli și AS Roma Remizează 2-2 în Serie A: Lupta pentru Locurile Europene Se Întețește

Avatar of Xpert Bet
Share

Dominație Nefructificată a lui Napoli

  Napoli a fost ținută în șah de AS Roma, 2-2 acasă în Serie A, cu un gol târziu al lui Tammy Abraham asigurând un punct pentru oaspeți. Cu toate că Napoli a dominat mare parte din meci, cu 27 de șuturi față de 10 ale Romei, prestația solidă a portarului Romei, Mile Svilar, a împiedicat Napoli să obțină toate cele trei puncte., confirmând anumite pronosticuri fotbal dezvăluite înainte de meci de casele de pariuri.

  Cu toate acestea, Napoli a avut șansa să câștige partida, dar o serie de greșeli și neconcordanțe în defensivă au permis lui AS Roma să revină și să obțină un punct prețios,  Francesco Calzona, antrenorul lui Napoli, și-a exprimat dezamăgirea față de rezultat, subliniind că echipa sa a arătat mândrie și calitate, dar lipsa victoriei este greu de digerat după acest meci ale cărui ponturi fotbal au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

Napoli și AS Roma Remizează 2-2 în Serie A: Lupta pentru Locurile Europene Se Întețește
Paulo Dybala

Dezamăgirea lui Napoli și Atacul Asupra Locurilor Europene

Dezamăgirea lui Napoli și Atacul Asupra Locurilor Europene

   Paulo Dybala a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 59, Mathias Olivera (min.65) și Victor Osimhen (min.84) întorcând rezultatul în favoarea gazdelor, pentru ca Abraham să stabilească scorul final, 2-2 în minutul 89. Cu numai 12 puncte rămase de jucat și un decalaj de nouă puncte față de Roma pe locul cinci, Napoli ar putea avea un sfârșit de sezon dificil cu privire la atingerea obiectivului propus, anume ocuparea unui loc în clasament care permite accederea într-o cupă europeană.

   În același timp, Atalanta și Lazio, clasate pe locurile șase și șapte, își propun să recupereze terenul față de Roma, cu Lazio la patru puncte în spate, iar Atalanta la doar două puncte în urmă și un meci mai puțin jucat. Cu o determinare sporită și o strategie solidă, Napoli trebuie să se concentreze asupra meciurilor rămase și să încerce să-și îmbunătățească performanțele pentru a obține un loc european, așa cum arată recentele predicții fotbal din Italia.

Napoli și AS Roma Remizează 2-2 în Serie A: Lupta pentru Locurile Europene Se Întețește
Victor Osimhen a marcat golul de 2-1 pentru Napoli
Taguri