Type to search

Stiri Diverse

NAC Breda vs. SBV Excelsior: Confruntare Incendiară pentru Promovarea în Eredivisie

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

NAC Breda: Performanță Surprinzătoare în Play-off-uri

  NAC Breda și SBV Excelsior se vor înfrunta marți seara în prima manșă a finalei Play-off-ului de Promovare în Eredivisie, pe stadionul Rat Verlegh. Cu 56 de puncte din 38 de meciuri în Eerste Divisie, NAC Breda a produs o surpriză semnificativă ajungând în această fază finală. Sâmbăta trecută, în manșa secundă a semifinalei împotriva lui Emmen, NAC strălucit cu goluri de la Sigurd Haugen, Jan van den Bergh și Roy Kuijpers, obținând o victorie cu 3-0 și un scor general de 4-1.

  Deși a intrat în play-off-uri ca echipa cel mai slab clasată în funcție de poziția din ligă, NAC Breda se află într-o formă extraordinară, fiind neînvinși în opt meciuri, ultima înfrângere fiind pe 12 aprilie conform ultimelor statistici fotbal din Olanda. Echipa a marcat de 12 ori în doar patru meciuri din play-off-uri, demonstrându-și eficiența ofensivă.

  Jean-Paul van Gastel, revenit în fotbalul olandez după o perioadă de 18 luni în China, este la 180 de minute de o realizare magică la Breda, echipă care nu a mai jucat în Eredivisie din sezonul 2018-2019.

NAC Breda vs. SBV Excelsior: Confruntare Incendiară pentru Promovarea în Eredivisie
Jean-Paul van Gastel

SBV Excelsior: Calitate și Determinare pentru Supraviețuirea în Eredivisie

  SBV Excelsior, după ce a terminat pe locul 16 în Eredivisie, și-a demonstrat calitățile de primă ligă împotriva lui ADO Den Haag săptămâna trecută, înregistrând o victorie impresionantă cu 9-2 la general, asigurându-și locul în finala play-off-urilor. După ce au câștigat prima manșă cu 2-1, echipa lui Marinus Dijkhuizen a obținut o victorie record cu 7-1 în manșa secundă, cu Couhaib Driouech, Julian Baas, Kenzo Goudmijn și Lazaros Lamprou pe lista marcatorilor.

  Troy Parrott, împrumutat de la Tottenham Hotspur, a furat titlurile de ziar cu un hat-trick reușit în numai 31 de minute, devenind primul jucător de la Excelsior care marchează trei goluri într-un singur meci din noiembrie 2021. Echipa lui Dijkhuizen speră să evite repetarea ultimului lor meci pe terenul lui NAC Breda din octombrie 2021, când au pierdut cu 4-1.

  Belgianul Van den Bergh, după ce a marcat al patrulea gol al sezonului a ajutat NAC Breda să păstreze poarta intactă împotriva lui Emmen, este așteptat să-și păstreze locul în centrul apărării alături de Cuco Martina. Cu toate acestea, absența lui Boy Kemper, forțat să iasă la pauză în ultimul meci, ar putea duce la debutul lui Patrick Brouwer ca fundaș stânga. La Excelsior vor lipsi, de asemenea, câțiva jucători de bază, inclusiv Serano Seymor, Lennard Hartjes și Kik Pierie, în acest meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

NAC Breda vs. SBV Excelsior: Confruntare Incendiară pentru Promovarea în Eredivisie
Marinus Dijkhuizen

Formații probabile

  NAC Breda:

Van de Merbel; Lucassen, Martina, Van den Bergh, Brouwer; Jensen, Staring, Kuijpers, Omgba, Janosek; Haugen

  SBV Excelsior:

Van Gassel; Benita, Horemans, El Yaakoubi, Zagre; Goudmijn, Baas, Lamprou, Duijvestijn, Driouech; Parrott

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri