Type to search

Stiri Diverse

Atletico Mineiro vs. Caracas: Ultimă Confruntare în Grupa G din Copa Libertadores

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Atletico Mineiro: Dominație în Grupa G și Pregătirile pentru Faza Eliminatorie

  Atletico Mineiro, deja calificată în fazele eliminatorii din Copa Libertadores, întâmpină echipa venezueleană Caracas pe Arena MRV pentru ultimul meci din Grupa G. Cu 12 puncte acumulate din 15 posibile împotriva echipelor Caracas, Penarol și Rosario Central, Atletico Mineiro are nevoie de doar un punct pentru a-și asigura primul loc în grupă după un meci ale cărui ponturi bune sunt vizibile pe site-urile celor mai tari experți ponturi pariuri.

  Sub conducerea fostului fundaș de la Barcelona, Gabriel Milito, Atletico Mineiro a avut o campanie aproape perfectă în faza grupelor, asigurându-și locul în optimile de finală cu două meciuri înainte de final. În ciuda unei înfrângeri, 0-2 împotriva lui Penarol în ultimul meci, echipa braziliană are un avantaj de trei puncte față de Penarol și doar un egal este suficient pentru a termina pe primul loc.

  Atletico Mineiro va trebui să facă față absențelor unor jucători cheie precum Otavio (coapsă), Rubens (genunchi) și Paulo Vitor (gleznă). Totuși, cel mai notabil jucător care ar putea reveni este Hulk, care a lipsit din motive personale în ultimul meci, dar ar putea reintra în echipă marți.

Atletico Mineiro vs. Caracas: Ultimă Confruntare în Grupa G din Copa Libertadores
Gabriel Milito

Caracas: Încercarea de A Salva Onoarea într-o Campanie Decepționantă

  Caracas, cu doar un punct obținut în grupă, a fost deja eliminată din competiție și va încerca să salveze măcar o parte din onoare în ultimul meci împotriva liderului grupei, Atletico Mineiro. Echipa condusă de Henry Melendez a avut o campanie dezastruoasă, fiind una dintre cele mai slabe echipe din turneu, cu 15 goluri primite și doar unul marcat în ultimele cinci meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal sud-americane.

  Ultima lor înfrângere, un 4-1 împotriva lui Rosario Central, a eliminat orice speranță de a ajunge în Copa Sudamericana. Caracas nu a câștigat niciun meci în ultimele 16 partide din toate competițiile, ceea ce i-a plasat pe locul 11 în campionatul intern. Înfrângerea de acasă, 1-4 împotriva lui Atletico Mineiro din aprilie a marcat prima întâlnire oficială între cele două echipe, iar suporterii nu ar trebui să aștepte o îmbunătățire majoră pe teren brazilian.

  În urma unor absențe nedorite, Caracas ar putea să-l includă pe Ender Echenique în locul lui Manuel Sulbaran, care s-a accidentat în meciul anterior. Portarul Wuilker Farinez, fost jucător la Lens, va continua să apere poarta echipei venezuelene.

Atletico Mineiro vs. Caracas: Ultimă Confruntare în Grupa G din Copa Libertadores
Henry Melendez

Formații probabile

  Atletico Mineiro:

Everson; Battaglia, Jemerson, Fuchs; Mariano, Franco, Gomes, Arana; Vargas, Hulk, Paulinho

  Caracas:

Farinez; La Mantia, Tamayo, Quijada; Casiani, Padilla, Ortega, Manrique; Echenique, Pernia, Perez

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri