Type to search

Stiri Diverse

Malmo FF vs. Elfsborg: Duel Crucial pentru Supremație în Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Forma Excelentă a lui Malmo FF

  Liderii campionatului, Malmo FF, se pregătesc să primească marți vizita celor de la Elfsborg pe Eleda Stadion în cadrul Allsvenskan. Gazdele sunt pe primul loc cu 28 de puncte, la trei puncte distanță de locul doi, Djurgardens, în timp ce Elfsborg, pe locul șapte, speră să rămână în cursa pentru un loc de calificare în Europa Conference League. Malmo își propune să câștige titlul pentru al doilea sezon consecutiv, având un start puternic cu nouă victorii în 11 meciuri, pierzând doar o singură dată, conform recentelor statistici fotbal din Allsvenskan.

  În sezonul trecut, Malmo avea o medie de 2,1 puncte pe meci, dar au îmbunătățit această performanță la 2,5 puncte pe meci în acest sezon. Campionii en-titre au început sezonul cu șase victorii consecutive înainte de a pierde în cea de-a șaptea partidă, dar de atunci au obținut trei victorii și un egal, incluzând o victorie cu 5-0 împotriva lui Kalmar. Este de menționat că singura înfrângere a lui Malmo a fost un 1-3 în deplasare împotriva lui Elfsborg pe 5 mai.

  Managerul Henrik Rydstrom, care a preluat conducerea echipei în noiembrie 2022, a adus succes echipei cu un stil de joc mai puțin structurat și o libertate mai mare pentru jucători, inspirat de brazilianul Fernando Diniz.  Gazdele vor juca fără apărătorii Anton Tinnerholm și Niklas Moisander, ambii accidentați. De asemenea, atacanții Stefano Vecchia și Daniel Gudjohnsen sunt indisponibili din cauza unor accidentări. Oscar Lewicki, care a suferit o accidentare la ligament în ianuarie, nu va reveni până în septembrie.

Malmo FF vs. Elfsborg: Duel Crucial pentru Supremație în Allsvenskan
Henrik Rydstrom

Problemele lui Elfsborg în Deplasare

  Elfsborg, la cinci puncte distanță de ultimul loc de calificare în Europa League, speră să își îmbunătățească performanțele, având în vedere că mai sunt de jucat 19 meciuri, ale căror ponturi fotbal vor fi publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri. Cu toate acestea, sezonul lor a fost dezamăgitor, cu o medie de 1,5 puncte pe meci, mult sub performanța de 2,1 puncte pe meci din sezonul trecut.

  Managerul Jimmy Thelin, aflat la conducerea echipei din ianuarie 2018, a obținut două locuri doi în ultimele patru sezoane, cele mai bune clasări de la câștigarea titlului în 2012. Elfsborg a început prost sezonul 2024, pierzând trei din primele cinci meciuri, dar și-au revenit cu patru victorii în ultimele șase meciuri, inclusiv o victorie cu 2-0 împotriva lui Halmstads.

  În deplasare însă, oaspeții au pierdut ultimele patru meciuri cu un scor total de 3-11 și au un record mixt de 16 victorii, șase egaluri și 13 înfrângeri din sezonul 2022. Thelin trebuie să-și motiveze echipa să depășească inconsistența din deplasare pentru a obține o victorie împotriva lui Malmo, care au pierdut acasă doar patru din ultimele 35 de meciuri din Allsvenskan. Ca și absențe, atacantul Per Frick ar putea reveni în teren pentru Elfsborg după o accidentare, în timp ce apărătorul Niklas Hult este indisponibil până la începutul lunii iunie.

Malmo FF vs. Elfsborg: Duel Crucial pentru Supremație în Allsvenskan
Jimmy Thelin

Formații probabile

  Malmo:

Dahlin; Ali, Makolli, Jansson, Cornelius, Busanello; Pena, Johnsen, Nanasi; Botheim, Thelin

  Elfsborg:

Bundgaard; Larsson, Buhari, Holmen, Kaib; Ouma, Baidoo, Thomasen; Qasem, Abdulai, Zeneli

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri