Type to search

Stiri Serie A

Monza vs. Atalanta: Bătălia Provinciei Bergamo în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

Monza: Încercarea de a Întrerupe Dominația Atalantei

  Pentru Monza, confruntarea cu Atalanta este o oportunitate de a încerca să-și schimbe ghinionul împotriva rivalilor lor regionali. Cu toate că au obținut doar o remiză în ultimele trei meciuri din Serie A, Monza speră să ofere o prestație mai bună și să obțină un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice, așa cum anticipează unele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Monza a avut o serie de rezultate dezamăgitoare în Serie A, dar au un obiectiv clar în minte: să își îmbunătățească clasamentul și să își asigure un loc solid în prima jumătate a clasamentului. Cu unii jucători cheie absenți, echipa condusă de Raffaele Palladino trebuie să-și exploateze la maximum resursele pentru a-și depăși adversarul din Bergamo.

Monza vs. Atalanta: Bătălia Provinciei Bergamo în Serie A
Raffaele Palladino

Atalanta: Continuarea Luptei pentru Top 6 în Serie A

  După o performanță de excepție în Europa League, Atalanta se întoarce la Serie A, unde își continuă eforturile pentru ocuparea unui loc în primele șase echipe. Cu toate că au obținut o victorie impresionantă împotriva lui Liverpool, situația lor în campionat rămâne incertă, având în vedere rezultatele recente. În consecință, gazdele nu au altă variantă decât victoria într-un meci cu numeroase ponturi Italia dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive. În tur, Atalanta a învins clar Monza cu 3-0.

  Atalanta a impresionat în Europa League, dar în Serie A au avut unele probleme, câștigând doar unul dintre ultimele șapte meciuri de campionat. Cu un loc în top șase și un loc în Liga Campionilor în joc, echipa condusă de Gian Piero Gasperini trebuie să-și revină rapid pentru a-și atinge obiectivele, confirmând recentele predicții fotbal din Italia.

Monza vs. Atalanta: Bătălia Provinciei Bergamo în Serie A
Gian Piero Gasperini

Formații probabile

  Monza:

Di Gregorio; Birindelli, Izzo, Mari, A. Carboni; Bondo, Gagliardini; Colpani, Pessina, Maldini; Djuric

  Atalanta:

Carnesecchi; Toloi, Djimsiti, Kolasinac; Holm, De Roon, Ederson, Ruggeri; Koopmeiners, Lookman; Scamacca

Taguri