Type to search

Stiri Bundesliga

Borussia Dortmund vs. Bayer Leverkusen: Duel Între Invincibili în Bundesliga

Avatar of Xpert Bet
Share

Borussia Dortmund: Revenire în Bundesliga După Succesul Din Liga Campionilor

  După o calificare spectaculoasă în semifinalele Ligii Campionilor, Borussia Dortmund se concentrează acum pe campionatul intern, unde își doresc să urce în clasament și să se asigure de un loc în următoarea ediție a celei mai prestigioase competiții europene. Cu toate că au avut un parcurs admirabil în Liga Campionilor, Dortmund trebuie să-și găsească consistența în Bundesliga pentru a-și atinge obiectivele.

  Borussia Dortmund se întoarce pe Signal Iduna Park pentru a înfrunta proaspăta campioană din Bundesliga într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri. Cu un record mixt reușit pe teren propriu în acest sezon, echipa condusă de Edin Terzic speră să își corecteze parcursul și să oprească invincibilitatea noilor campioni ai primei ligi germane.

Borussia Dortmund vs. Bayer Leverkusen: Duel Între Invincibili în Bundesliga
Edin Terzic

Bayer Leverkusen: În Luptă pentru Continuarea Invincibilității

  Bayer Leverkusen vine după ce și-a asigurat deja titlul în Bundesliga, dar echipa campioană nu își permite să se relaxeze. Cu obiectivul de a termina sezonul invincibilă, echipa condusă de Xabi Alonso este determinată să își continue seria incredibilă și să ofere o prestație puternică împotriva unei echipe care s-a calificat recent în semifinalele Ligii Campionilor după victoria împotriva lui Atletico Madrid. În tur, cele două echipe au remizat, 1-1.

  Conform ultimelor predicții fotbal din Germania, oaspeții speră să-și extindă seria impresionantă de meciuri fără înfrângere, iar acest meci este o oportunitate perfectă pentru a-și demonstra dominația în fața unei echipe puternice. Cu jucători cheie precum Florian Wirtz în mare formă, Bayer este hotărât să rămână invincibil și să își continue succesele în Bundesliga.

Borussia Dortmund vs. Bayer Leverkusen: Duel Între Invincibili în Bundesliga
Xabi Alonso

Formații probabile

  Borussia Dortmund:

Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Sancho, Brandt, Bynoe-Gittens; Fullkrug

  Bayer Leverkusen:

Hradecky; Tapsoba, Tah, Kossounou; Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo; Hofmann, Wirtz; Boniface

Taguri