Type to search

Stiri Ligue 1

PSG vs. Lyon: Lupta pentru Supremație în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share

PSG: De la Succesul din Liga Campionilor la Dominația Internă

  Paris Saint-Germain revine acasă plin de încredere după o performanță remarcabilă în Liga Campionilor, unde a eliminat Barcelona și s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor în ciuda unor pronosticuri fotbal nefavorabile, datorate eșecului din prima manșă a dublei confruntări. Echipa gazdă este hotărâtă să-și consolideze poziția în fruntea clasamentului din Ligue 1. Cu un avans considerabil în clasament, PSG caută să transforme excelența europeană într-un titlu intern.

  În ciuda seriei de rezultate inconstante de pe teren propriu în acest sezon, parizienii sunt hotărâți să-și arate dominația și în fața propriilor suporteri. Cu jucători precum Kylian Mbappe și Ousmane Dembele, managerul Luis Enrique are o echipă puternică și este determinat să își continue marșul victoriilor și după acest meci, ale cărui ponturi Franța sunt publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

PSG vs. Lyon: Lupta pentru Supremație în Ligue 1
Luis Enrique

Lyon: Încercarea de a Întrerupe Seria Invincibilă a Campioanei

  Lyon vine pe Parc des Princes după o victorie spectaculoasă împotriva lui Brest și vrea să ofere o confruntare dificilă liderului de clasament. Cu o serie invincibilă de cinci meciuri, oaspeții se simt încrezători și sunt hotărâți să își pună amprenta în lupta pentru titlu. În meciul din tur, PSG a învins Olimpique cu 4-1 la Lyon.

  Însă echipa condusă de Pierre Sage este determinată să ofere o rezistență puternică acum și să încerce să rupă seria de invincibilitate a lui PSG. Cu un atacant în formă, Alexandre Lacazette, și o determinare de fier, Lyon are toate ingredientele pentru a crea surpriza și pentru a crea probleme serioase gazdelor, confirmând recentele predicții fotbal din Franța.

PSG vs. Lyon: Lupta pentru Supremație în Ligue 1
Pierre Sage

Formații probabile

  Paris Saint-Germain:

Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Ruiz; Dembele, Barcola, Mbappe

  Olimpique Lyon:

Lopes; Maitland-Niles, Mata, O’Brien, Silva; Caqueret, Matic, Tolisso; Cherki, Benrahma, Lacazette

Taguri