Type to search

Stiri Diverse

Mohamed Salah Nu Va Fi Vândut în Această Vară: Richard Hughes Îi Asigură pe Fanii lui Liverpool

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Richard Hughes Preia Controlul la Liverpool

  Noul director sportiv al Liverpool, Richard Hughes, a declarat că Mohamed Salah nu va fi vândut în această vară, în ciuda speculațiilor privind un posibil transfer gratuit anul viitor. Hughes, care a preluat recent acest rol după ce a fost director tehnic la Bournemouth, colaborează acum cu Michael Edwards și Julian Ward, dar și cu noul antrenor Arne Slot, pentru a întări echipa.

  Hughes și Slot sunt dedicați să asigure viitorul vedetelor consacrate ale lui Liverpool, în special pe cel al lui Salah, care are contract până la sfârșitul sezonului următor, ale cărui meciuri vor debuta pe 16 august odată cu partdida Manchester United – Fulham, fiind evident însoțite de inspirate ponturi pariuri dezvăluite de specialiști consacrați în ponturi pariuri sportive.

  Deși clubul saudit Al-Ittihad a oferit 150 de milioane de lire sterline pentru Salah în vara trecută, Liverpool a refuzat oferta, iar Hughes a subliniat că Salah nu va fi vândut, chiar dacă mai are mai puțin de 12 luni din contract. În plus, Hughes a evitat să comenteze situațiile contractuale ale altor jucători cheie, precum Virgil van Dijk și Trent Alexander-Arnold, care au contract până în iunie 2025.

Mohamed Salah Nu Va Fi Vândut în Această Vară: Richard Hughes Îi Asigură pe Fanii lui Liverpool
Arne Slot și Richard Hughes vor conduce destinele lui Liverpool sezonul viitor

Angajament și Performanțe Notabile ale lui Salah

  În cadrul conferinței de presă de prezentare a lui Slot, Hughes a declarat că nu este corect să discute public despre contractele jucătorilor, subliniind că preocuparea principală este angajamentul total al acestora pentru sezonul următor. El a exprimat convingerea că Salah și ceilalți jucători vor fi complet dedicați cauzei echipei.

  Liverpool este dispus să-și asume riscul ca Salah să plece gratuit dacă nu se ajunge la un nou acord contractual. Cu toate acestea, clubul este reticent să-l vândă pe Salah în această vară, considerându-l în continuare un jucător esențial pentru echipă, așa cum anticipează ultimele predicții fotbal din Premier League.

  Performanțele lui Salah din sezonul 2023-24 au fost remarcabile, cu 44 de apariții competitive, 25 de goluri și 14 pase decisive, potrivit recentelor statistici fotbal engleze. În total, de la sosirea sa la Liverpool în vara anului 2017, Salah a marcat 211 goluri și a oferit 89 de pase decisive în 349 de meciuri, consolidându-și statutul de jucător legendar pe Anfield.

Mohamed Salah Nu Va Fi Vândut în Această Vară: Richard Hughes Îi Asigură pe Fanii lui Liverpool
Mohamed Salah și noul său „look”
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri