Type to search

Stiri Diverse

Real Madrid, Club Favorit Pentru Transferul lui Florian Wirtz în 2025

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanțe Remarcabile în Sezonul 2023-24

  Florian Wirtz, tânărul atacant de 21 de ani de la Bayer Leverkusen, a impresionat în sezonul 2023-24, marcând 18 goluri și oferind 20 de pase decisive în 49 de apariții în toate competițiile, așa cum arată ultimele statistici fotbal din Germania. În Bundesliga, Wirtz a înregistrat 11 goluri și 12 pase decisive în 32 de meciuri, iar în Europa League a adăugat patru goluri și patru pase decisive în 11 partide.

  De asemenea, în Cupa Germaniei, a reușit să marcheze de trei ori și să ofere patru pase decisive în șase meciuri. Performanțele sale nu au trecut neobservate, Wirtz fiind o piesă importantă și în echipa națională a Germaniei la Euro 2024, unde a marcat de două ori în cinci apariții, inclusiv în înfrângerea cu 2-1 în fața Spaniei din sferturile de finală.

Real Madrid, Club Favorit Pentru Transferul lui Florian Wirtz în 2025
Wirtz în acțiune

Interesul Crescând al Clubului Real Madrid pentru Wirtz

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de publicația Sport, Real Madrid devine tot mai încrezător că va câștiga cursa pentru semnătura lui Wirtz în fereastra de transferuri din vara anului 2025. Deși Barcelona și Bayern Munchen sunt și ele interesate, Real Madrid crede că relația sa solidă cu Leverkusen și poziția sa financiară puternică le vor oferi un avantaj decisiv. Cu toate acestea, se așteaptă și un interes din Premier League, în cazul în care Wirtz continuă să aibă un sezon solid în 2024-25.

  Wirtz a crescut în sistemul de tineret al FC Koln înainte de a se transfera la Leverkusen în 2020. De atunci, a jucat 152 de meciuri pentru echipa germană, marcând 41 de goluri și oferind 50 de pase decisive. CEO-ul clubului Leverkusen, Fernando Carro, a declarat anterior că valoarea lui Wirtz este de cel puțin 150 de milioane de euro, deși Transfermarkt îl evaluează la 130 de milioane de euro.

Real Madrid, Club Favorit Pentru Transferul lui Florian Wirtz în 2025
Florian Wirtz a avut un sezon excelent la Leverkusen

Implicațiile Sezonului 2024-25 pentru Valoarea Transferului

  Performanțele lui Wirtz în sezonul 2024-25 vor juca un rol crucial în determinarea sumei de transfer. Un alt sezon excelent ar permite lui Bayer Leverkusen să solicite una dintre cele mai mari taxe de transfer din istorie, dar o scădere a performanțelor sale ar putea oferi lui Real Madrid șansa de a negocia un preț mai mic.

  Wirtz se dezvoltă rapid într-unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din fotbalul mondial, iar Leverkusen este conștientă că sezonul următor ar putea fi ultimul cu el în echipă. Real Madrid rămâne în „stand-by”, gata să profite de orice oportunitate pentru a-și asigura semnătura unui talent de top în vara anului 2025, așa cum arată ultimele predicții fotbal europene.

Real Madrid, Club Favorit Pentru Transferul lui Florian Wirtz în 2025
Wirtz a marcat pentru Germania la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri