Type to search

Stiri Tenis

Milos Raonic Stabilește Un Nou Record de Ași într-o Victorie Dramatică Obținută la Cinch Championships

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Milos Raonic Doboară Recordul de Ași și Triumfă în Fața lui Cameron Norrie

  Milos Raonic, jucătorul canadian de tenis, a reușit să doboare recordul ATP pentru cei mai mulți ași reușiți într-un meci de trei seturi, învingându-l pe britanicul Cameron Norrie cu scorul de 6-7 (6), 6-3, 7-6 (9) la Cinch Championships din Londra. Raonic a servit nu mai puțin de 47 ași, depășind recordul anterior deținut de Ivo Karlovic, care reușea 45 de ași într-un meci din 2015. Din totalul de 70 de lovituri câștigătoare ale canadianului, 47 au fost ași.

  În setul decisiv, Raonic a avut un avantaj de 5-2 în tiebreak, însă a trebuit să recupereze după ce a fost condus cu 7-6 și 9-8, reușind să câștige ultimele trei puncte și să închidă meciul. Următorul adversar al canadianului va fi americanul Taylor Fritz, cap de serie numărul 4, într-un meci ale cărui ponturi tenis vor fi dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive.

Milos Raonic Stabilește Un Nou Record de Ași într-o Victorie Dramatică Obținută la Cinch Championships
Taylor Fritz

Performanțe Remarcabile ale Altor Jucători de Yop la Cinch Championships

  Bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numărul 3, a avut nevoie de doar 62 de minute pentru a-l elimina pe francezul Adrian Mannarino cu scorul de 6-1, 6-2. De asemenea, australianul Jordan Thompson a produs o surpriză majoră, învingându-l pe danezul Holger Rune, cap de serie numărul 7, cu 4-6, 7-6 (4), 6-3.

  Rinky Hijikata, compatriotul lui Thompson, a avut un început promițător împotriva americanului Frances Tiafoe, conducând cu 7-5, 4-6, 1-0, moment în care Tiafoe s-a retras din meci. În altă partidă, chilianul Alejandro Tabilo l-a învins pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina cu 7-6, 3-6, 6-1. Aceste rezultate subliniază imprevizibilitatea și nivelul ridicat de competitivitate prezent în turneu.

Milos Raonic Stabilește Un Nou Record de Ași într-o Victorie Dramatică Obținută la Cinch Championships
Grigor Dimitrov

Meciuri Spectaculoase și la Halle Open

  În Germania, capul de serie numărul 3, Daniil Medvedev, a avut un debut dificil, dar a reușit să-l învingă pe portughezul Nuno Borges cu 7-6 (4), 6-4. Medvedev a avut un avantaj de 9-7 la ași și a salvat 5 din cele 6 puncte de break pe care le-a înfruntat. În tiebreak-ul primului set, a condus cu 4-0 și a reușit să-și păstreze avantajul până la final, confirmând recentele predicții tenis din circuitul ATP.

  În alte meciuri, Hubert Hurkacz, cap de serie numărul 5, a câștigat împotriva italianului Flavio Cobolli cu 7-5, 7-6 (2). De asemenea, germanul Dominik Koepfer a avansat după ce canadianul Felix Auger-Aliassime, cap de serie numărul 8, s-a retras la scorul de 6-4, 4-3. Alți câștigători ai primelor runde au fost Lorenzo Sonego din Italia și Fabian Marozsan din Ungaria.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri