Type to search

Stiri Tenis

Carlos Alcaraz și Rafa Nadal, Perechea Surpriză a Probei de Dublu la Jocurile Olimpice Paris 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alcaraz și Nadal, Parteneri de Dublu la Jocurile Olimpice

  Carlos Alcaraz, numărul doi mondial, a declarat că este entuziasmat să învețe de la deținătorul a 22 de titluri de Grand Slam, Rafa Nadal, când vor face echipă în proba de dublu la Jocurile Olimpice de la Paris. Alcaraz, câștigător a trei titluri de Grand Slam la doar 21 de ani, se va întoarce la Roland Garros pentru competițiile de simplu și dublu după ce a fost recent încoronat campion la French Open.

  Nadal, care a câștigat aurul olimpic la simplu în 2008 și la dublu în 2016, va participa pentru a treia oară la Jocurile Olimpice la vârsta de 38 de ani, potrivit recentelor statistici tenis olimpice. Alcaraz a mărturisit că nu se aștepta să joace dublu la Jocurile Olimpice alături de Nadal, considerând momentul drept unul unic și extrem de fericit.

  „Sunt foarte fericit și abia aștept să văd cum va fi. Simt că Rafa mă va învăța cum să gestionez totul. Sunt tânărul care trebuie să crească atât ca jucător și ca persoană”, a precizat Alcaraz pentru presa spaniolă. Pentru el, va fi prima participare la Jocurile Olimpice și speră să învețe multe de la experimentatul său partener.

Carlos Alcaraz și Rafa Nadal, Perechea Surpriză a Probei de Dublu la Jocurile Olimpice Paris 2024
Alcaraz și Nadal

Aryna Sabalenka Nu Va Participa la Olimpiada de la Paris

  Numărul trei mondial, Aryna Sabalenka, nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris pentru a se concentra pe sănătatea sa și a se pregăti pentru viitoarele turnee pe suprafață dură. Dublă campioană de Grand Slam, în vârstă de 26 de ani, a câștigat Australian Open în ianuarie, dar a fost eliminată de tânăra rusoaică Mirra Andreeva în sferturile de finală ale French Open, într-un meci ale cărui ponturi tenis au fost disponibile online la acea vreme.

  Sabalenka a explicat că, după toate dificultățile din ultimele luni, trebuie să acorde prioritate sănătății sale. „Este prea mult pentru programul meu și am luat decizia de a avea grijă de sănătatea mea. Prefer să am puțin timp de odihnă pentru a mă asigura că sunt pregătită fizic și sănătos pentru terenurile dure”, a spus Sabalenka la Berlin Ladies Open.

  Următorul său meci va fi astăzi, împotriva rusoaicei Daria Kasatkina în optimile de finală de la Berlin, unde este favorită, conform ultimelor predicții tenis dezvăluite de cei mai buni experți ponturi pariuri. Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfășura între 26 iulie și 11 august.

Carlos Alcaraz și Rafa Nadal, Perechea Surpriză a Probei de Dublu la Jocurile Olimpice Paris 2024
Aryna Sabalenka
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri