Type to search

Stiri Euro 2024

Declarații și Recuperări Înainte de Italia – Spania, Duelul Crucial pentru Avansare la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Capello Laudă Performanța Defensivă a Italiei și-l Compară pe Calafiori cu Sergio Ramos

  Fabio Capello a declarat că Riccardo Calafiori ar putea urma aceeași traiectorie ca celebrul jucător spaniol Sergio Ramos, dar este preocupat de viteza apărătorilor italieni în fața atacanților spanioli. Selecționerul Italiei, Luciano Spalletti, a plasat vedeta Bolognei și pe Alessandro Bastoni de la Inter în apărarea centrală, și deși Squadra Azzura a primit un gol foarte devreme, meritau să învingă Albania și ar fi trebuit să marcheze mai mult de două goluri în prima repriză.

  Capello a subliniat că următorul examen se numește Alvaro Morata, care a marcat la debutul său împotriva Croației, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive. „Știm bine cine este. Poate părea uneori leneș, dar este foarte puternic. El și Spania vor fi un test mare pentru Italia. Azzurri vor trebui să fie și mai atenți joi”, a scris Capello în rubrica sa din publicația La Gazzetta dello Sport.

  Capello a fost mulțumit de performanța perechii defensive centrale a Italiei. „Un lucru este sigur: Bastoni și Calafiori au jucat bine datorită protecției oferite de un mare Nicolo Barella,” a remarcat el. Comparându-l pe Calafiori cu Sergio Ramos, Capello a spus: „Am fost impresionat de personalitatea lui Calafiori. Nu părea un debutant la Euro. Dacă ar fi să fac o comparație, m-aș gândi la Sergio Ramos când era tânăr.”

Declarații și Recuperări Înainte de Italia - Spania, Duelul Crucial pentru Avansare la Euro 2024
Riccardo Calafiori

Echipa Spaniei Primește Un Impuls Pozitiv Înaintea Confruntării cu Italia

  Publicația Sky Sport Italia dezvăluie că vedetele Spaniei, Aymeric Laporte, Rodri și Alvaro Morata, s-au antrenat cu echipa în cursul zilei de marți, așadar vor fi disponibili pentru meciul împotriva Italiei de joi. Italia și Spania se pregătesc să se întâlnească în al doilea meci al fazei grupelor la Gelsenkirchen, dar în timp ce „Azzurri” pot conta pe un lot complet, „La Roja” a avut de-a face cu câteva probleme de sănătate în ultimele zile.

  A existat îngrijorare în privința condiției fizice a lui Laporte, Rodri și Morata, dar conform Sky Sport Italia, toți s-au antrenat cu restul echipei sub supravegherea lui Luis de la Fuente. Laporte revine după o accidentare și a ratat meciul de deschidere de la Euro 2024 împotriva Croației, astfel că ar putea începe pe bancă împotriva Italiei. În schimb, Rodri și Morata par complet recuperați și sunt așteptați să fie titulari, potrivit ultimelor predicții fotbal europene.

Declarații și Recuperări Înainte de Italia - Spania, Duelul Crucial pentru Avansare la Euro 2024
Rodri și Morata vor fi titulari în Italia - Spania la Euro 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri