Type to search

Stiri Euro 2024

Euro 2024: Deși A Dezamăgit în Fața Slovaciei, Lukaku Rămâne Esențial pentru Belgia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța lui Lukaku în Meciul Împotriva Slovaciei

  Romelu Lukaku a avut dificultăți în a găsi drumul spre gol în meciul Belgiei împotriva Slovaciei, rezultând un eșec surprinzător cu 1-0, datorită golului marcat de Ivan Schranz. Deși belgienii au înscris de două ori prin Lukaku, ambele goluri au fost anulate de VAR, iar discuțiile de după meci s-au concentrat pe lipsa de eficiență a atacantului belgian. Cu meciuri împotriva României și Ucrainei în perspectivă, Belgia are nevoie urgentă să-și regăsească forma ofensivă pentru a putea spera la calificarea în optimile competiției.

  Conform celor mai recente statistici fotbal europene, Lukaku a avut un xG (goluri potențiale) de 0.8 pe parcursul celor 90 de minute. Atacantul de la Chelsea care a fost împrumutat la Roma, a marcat 85 de goluri în 116 selecții și a fost adesea criticat pentru performanțele sale în meciurile importante, iar cifrele susțin aceste critici. De exemplu, în meciul decisiv împotriva Croației din grupele Cupei Mondiale 2022 din Qatar, Lukaku a ratat numeroase ocazii, contribuind la eliminarea Belgiei din turneu.

Euro 2024: Deși A Dezamăgit în Fața Slovaciei, Lukaku Rămâne Esențial pentru Belgia
Belgieni frustrați și slovaci fericiți

Reacții și Perspective după Eșecul cu Slovacia

  Antrenorul Domenico Tedesco a fost direct în evaluarea performanței lui Lukaku după fluierul final. „Suntem foarte sinceri, el joacă de mult timp pentru Belgia și știe foarte bine cum să marcheze. În această seară a înscris goluri, dar nu au contat, însă dacă are nevoie de ceva, sunt aici pentru el”, a declarat Tedesco. Însă nu doar Lukaku a avut o seară dificilă, ci și jucătorii de la Manchester City, Kevin De Bruyne și Jeremy Doku, au dezamăgit în fața Slovaciei, care a muncit din greu pentru a obține această victorie neașteptată, ale cărei ponturi Euro 2024 au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Cu două meciuri abordabile pe hârtie în față, presiunea este pe echipa lui Tedesco să revină la victorie și vor avea nevoie de tot ajutorul posibil în următoarele săptămâni. Deși viitorul lui Lukaku rămâne incert, atacantul de 31 de ani are din nou ceva de demonstrat pentru echipa sa națională. Aceasta este o oportunitate pentru Lukaku de a-și răscumpăra greșelile din trecut și de a contribui decisiv la calificarea Belgiei în fazele superioare ale turneului.

Euro 2024: Deși A Dezamăgit în Fața Slovaciei, Lukaku Rămâne Esențial pentru Belgia
Romelu Lukaku
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri