Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Îl Poate Pierde pe De Bruyne și Alți Trei Jucători Cheie în Această Vară

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Kevin De Bruyne și Posibila sa Plecare de la Manchester City

  Manchester City ar putea pierde patru jucători de bază în această vară, incluzând mijlocașul Kevin De Bruyne. Transferat de la Wolfsburg în august 2015, De Bruyne a devenit o legendă a Premier League după 382 de meciuri și 102 goluri pentru echipa din Manchester, potrivit ultimelor statistici fotbal britanice.

  Deși a fost accidentat timp de cinci luni în sezonul 2023-24, jucătorul de 32 de ani a reușit să rămână influent în jocul echipei, cu patru goluri și 10 pase decisive, contribuind la câștigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Premier League de către Manchester City.

  Conform unor ponturi fotbal dezvăluite de publicația britanică The Mirror, De Bruyne ar putea fi tentat de salariile mari oferite de cluburile din Pro League, prima ligă saudită. Această mișcare ar marca sfârșitul unei asocieri de nouă ani cu Manchester City. Pe lângă De Bruyne, există interes și pentru portarul Ederson din partea cluburilor din Orientul Mijlociu, care continuă să atragă jucători vedete.

Manchester City Îl Poate Pierde pe De Bruyne și Alți Trei Jucători Cheie în Această Vară
Ederson

Înlocuitori Posibili pentru De Bruyne și Alte Plecări de Jucători

  Dacă De Bruyne ar părăsi Manchester City, campionii Angliei ar avea deja în vedere înlocuitori valoroși. Se pare că echipa lui Guardiola ar putea face transferuri ale jucătorilor Jamal Musiala de la Bayern Munchen și Dani Olmo de la RB Leipzig, pentru a umple golul lăsat de plecarea belgianului. Musiala, unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști, a impresionat Europa în timpul victoriei Germaniei cu 5-1 împotriva Scoției în meciul de debut al Euro 2024.

  Pe lângă De Bruyne și Ederson, Jack Grealish și Bernardo Silva ar putea, de asemenea, să părăsească Manchester City. Bernardo Silva a fost mereu legat de o mutare la giganții Barcelona și Paris Saint-Germain. Ederson, care a suferit o accidentare la orbită în timpul victoriei împotriva Tottenham Hotspur în mai, ar putea fi mai ușor de înlocuit, având în vedere că al doilea portar, Stefan Ortega, a semnat recent un nou contract pe Etihad.

Manchester City Îl Poate Pierde pe De Bruyne și Alți Trei Jucători Cheie în Această Vară
Jack Grealish și Bernardo Silva pot părăsi curând Manchester City
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri