Type to search

Stiri Diverse

Liverpool Pregătește Transferul Unui Tânăr Fotbalist de la Wolverhampton

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Alvin Ayman: Un Tânăr Promițător în Defensiva 'Cormoranilor'

  Liverpool este aproape de a finaliza transferul lui Alvin Ayman, un tânăr apărător central de doar 16 ani, de la Wolverhampton Wanderers. Ayman a jucat deja pentru echipa Under-21 a lui Wolves în Premier League 2, având două apariții în sezonul 2023-24.

  În aceste meciuri, Ayman a contribuit la o victorie împotriva lui Derby County și la menținerea unei porți intacte împotriva lui Everton. De asemenea, el a jucat șapte meciuri pentru echipa Under-18 a clubului și a fost parte din echipa de start într-o victorie cu 4-2 împotriva lui Liverpool, fiind folosit ca mijlocaș defensiv, deși se simte confortabil și ca fundaș central.

  Ayman a ajuns la Wolverhampton vara trecută de la Bradford City, dar conform unor ponturi fotbal dezvăluite de publicația britanică The Secret Scout, el este pregătit să părăsească clubul după doar un an pentru a se alătura lui Liverpool, potrivit recentelor predicții fotbal engleze.

Liverpool Pregătește Transferul Unui Tânăr Fotbalist de la Wolverhampton
Alvin Ayman

Detalii Financiare și Perspective pentru Ayman

  Se zvonește că Liverpool este aproape de a plăti până la 1,5 milioane de lire sterline pentru semnătura lui Ayman, care ar deveni primul transfer al verii pentru „cormorani”, fie la nivel de seniori, fie la nivel de academie. Deși Ayman nu a jucat pentru echipa de seniori a lui Wolves și nici nu a fost inclus în lotul principal al lui Gary O’Neil, el a călătorit cu echipa pentru înfrângerea cu 5-1 suferită în fața lui Manchester City în mai.

  Wolves ar trebui să primească o compensație de la Liverpool dacă transferul se finalizează. Se așteaptă ca Ayman să se alăture inițial echipei de academie a lui Liverpool, dar există o cale clară spre echipa de seniori pentru tânăr. În sezonul 2023-24, Jurgen Klopp s-a bazat mult pe tineri din academie din cauza problemelor de accidentări, oferind șanse unor tinere talente precum Conor Bradley și Jarell Quansah.

Liverpool Pregătește Transferul Unui Tânăr Fotbalist de la Wolverhampton
Conor Bradley

Planuri Viitoare de Transferuri pentru Liverpool

  În prezent, nu există alte transferuri avansate pentru echipa de seniori de pe Anfield, dar Liverpool ar putea viza un nou apărător central, lateral, mijlocaș și atacant în această fereastră de transferuri. De asemenea, este posibil să caute un nou portar în locul lui Caoimhin Kelleher dacă acesta pleacă. Prioritatea defensivă a lui Liverpool rămâne Leny Yoro, dar Lille a respins momentan o ofertă de 42 de milioane de lire sterline pentru acesta, conștienți fiind că jucătorul dorește o mutare la Real Madrid.

  În zona ofensivă, Slot a dat undă verde pentru transferul lui Johan Bakayoko de la PSV Eindhoven, care ar putea deveni succesorul lui Mohamed Salah, dacă egipteanul nu își prelungește contractul după vara lui 2025.

Liverpool Pregătește Transferul Unui Tânăr Fotbalist de la Wolverhampton
Johan Bakayoko
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri