Type to search

Stiri Diverse

Mats Hummels și Alphonso Davies: Transferuri Majore în Fotbalul European

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Mats Hummels se Pregătește pentru un Transfer în La Liga

  Mats Hummels, legendarul fundaș central al echipei Borussia Dortmund, este pe punctul de a finaliza un transfer către un club din La Liga, după ce și-a anunțat recent plecarea de la clubul german. La vârsta de 35 de ani, Hummels a petrecut întreaga sa carieră în Germania, jucând atât pentru Dortmund, cât și pentru Bayern Munchen, unde a câștigat cinci titluri de Bundesliga și trei DFB-Pokals din 2010-11, potrivit ultimelor statistici fotbal germane.

  La sfârșitul lunii iunie, contractul lui Hummels cu Borussia Dortmund va expira, iar Hummels a declarat că a fost „o onoare uriașă” să petreacă 13 ani din cariera sa la Dortmund, promițând că va continua să-i susțină „de la distanță”. Conform reprezentantului său, Timo Boll, Hummels este aproape de a semna cu Mallorca, o echipă din prima ligă spaniolă.

  Boll a dezvăluit că transferul este aproape finalizat, iar Hummels este mai interesat de a trăi în liniște decât de aspectele financiare. Având deja o proprietate pe insulă, mutarea pare să fie iminentă. Mallorca, echipă ce a avut performanțe fluctuante în ultimele sezoane, speră să își consolideze apărarea prin aducerea experimentatului fundaș german în perspectiva noului sezon La Liga, ale cărui meciuri vor fi însoțite de cele mai bune ponturi Spania, dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Mats Hummels și Alphonso Davies: Transferuri Majore în Fotbalul European
Mats Hummels

Situația Contractuală a lui Alphonso Davies la Bayern Munchen

  Viitorul lui Alphonso Davies la Bayern Munchen a devenit un subiect intens discutat, pe măsură ce detalii noi ies la iveală. Conform publicației The Athletic, Bayern i-a oferit canadianului un contract de patru ani cu un salariu anual cuprins între 14 și 16 milioane de euro, plus o primă la semnătură. Deși Davies a acceptat inițial oferta, clubul bavarez, condus de Max Eberl, a decis ulterior să retragă propunerea, adoptând o nouă strategie de „renovare sau vânzare”, lăsând deschisă posibilitatea ca Davies să plece liber în 2025, când expiră actualul său contract.

  Această schimbare de tactică a deschis calea pentru Real Madrid de a-l transfera pe Davies gratuit în viitorul apropiat. Bayern Munchen, totuși, a comunicat că Davies va rămâne o piesă importantă în echipă pentru sezonul următor, iar noul antrenor, Vincent Kompany, este hotărât să-l convingă pe rapidul fundaș stânga canadian să-și prelungească șederea pe Allianz Arena. Performanțele lui Davies în Copa America, unde va conduce echipa națională a Canadei ca și căpitan, ar putea influența decisiv evoluția situației sale contractuale în această vară.

Mats Hummels și Alphonso Davies: Transferuri Majore în Fotbalul European
Alphonso Davies
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri